Άφωνος ο Μουζουράκης στο Voice – Η ανιψιά του, το χωριό του στα Χανιά και… το ρακοκάζανο | Video

άφωνος-ο-μουζουράκης-στο-voice-η-ανιψιά-τ-1135597

Βραδιά Voice η χθεσινή και εκτός από τραγούδια είχε και πολλές εκπλήξεις. Η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη ανέβηκε στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και είχε μια έκπληξη για τον Πάνο Μουζουράκη.

Αφού τραγούδησε και έκανε τις καρέκλες του Μουζουράκη και του Ρουβά να γυρίσουν, προσφέρθηκε σε όλους τους κριτές τσικουδιά και καλτσούνια. Μάλιστα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα ρακοκάζανα, τα οποία ο ίδιος επισκέπτεται κάθε χρόνο, και συγκεκριμένα αυτό που γίνεται στο χωριό του, στο Πάτημα που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μετά τον Κουρνά.

Η Φωτεινή του έδειξε την μητέρα της και τον ρώτησε αν του θυμίζουν κάτι. Προς στιγμήν ο Πάνος μπλόκαρε, όταν όμως του είπε ότι είναι από το ίδιο χωριό, από το Πάτημα στον Δήμο Αποκορώνου, και η μαμά της λέγεται επίσης Μουζουράκη, έμεινε άφωνος και είπε: «Η Δέσποινα είναι; Βρε Δέσποινά μου πρέπει να έχω να σε δω από τότε που ήμουν 12 χρονών».

Ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε να αγκαλιάσει την ανιψιά του η οποία ζήτησε συγγνώμη από τον Σάκη καθώς επέλεξε να πάει «με το σόι της» όπως είπε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook