Άφωνο το πανελλήνιο με τον Ψαριανο: Είναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει 1,20 ή 1,35

άφωνο-το-πανελλήνιο-με-τον-ψαριανο-είν-711372

Να μην ασχολούμαστε με την ακρίβεια λέει, μόνο με τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Ξαναχτύπησε ο ανεκδιήγητος μετακλητός υπάλληλος στο Γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης!

Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεπέρασε τον εαυτό του χαρακτηρίζοντας ως «μικρότητα» την απόγνωση των Ελλήνων πολιτών που αδυνατούν να καλύψουν τα βασικά τους έξοδα!

Ο Ψαριανός δεν θέλει λέει, να ασχολούμαστε με το τεράστιο κύμα ακρίβειας, αλλά να βλέπουμε τι γίνεται στην Ουκρανία! Χωρίς αιδώ, χαρακτήρισε ως «ανατριχιαστικό» το γεγονός ότι οι πολίτες κοιτάζουν τις τιμές που έχουν πάρει την ανηφόρα!

Εμετικός ο πρωθυπουργικός σύμβουλος, Ψαριανος, «μεθυσμένος» στις 7.30 το πρωί.

«Είναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει,1,20 ή 1,35 όταν στην Ουκρανία γίνονται αυτά που γίνονται».

«Μετράμε σε πρωτοσέλιδα τώρα αν τα αυγά πήγαν από 2 – 2,20 ή αν το καρότο πήγε απ’ το 0,25 στο 0,45 και είναι λίγο ανατριχιαστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα όταν στην Ουκρανία γίνεται αυτό που γίνεται. Και να κοιτάμε εμείς τώρα να δούμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι μας θα πάει 1,20 ή 1,35» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

Ξέρετε τι είναι ανατριχιαστικό κύριε Ψαριανέ; Ανατριχιαστικό είναι να σας ακούμε να προσβάλετε τη νοημοσύνη μας με τέτοιο τρόπο, την ώρα που οι πολίτες τρέμουν να ανοίξουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να πάνε στο σούπερ μάρκετ.

3 thoughts on “Άφωνο το πανελλήνιο με τον Ψαριανο: Είναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει 1,20 ή 1,35

  1. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ και του Συνασπισμού, το 1989, ενώ είχε δραστηριοποιηθεί από το 1972 στον παράνομο Ρήγα Φεραίο και στο ΚΚΕ Εσωτερικού, δίπλα στον Κύρκο και τον Παπαγιαννάκη. Ιδρυτικό στέλεχος και Βουλευτής τής ΔΗΜΑΡ, από το 2010. Μετά την διαγραφή του δραστηριοποιήθηκε με ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ.
    Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αττικής Γης» και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος.
    Εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι. Με τον επίσης βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά τάχθηκαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, διαφωνώντας με τη στάση του κόμματος για ψήφο κατά συνείδηση•[2] τελικά ο Ψαριανός ψήφισε «παρών».[3]
    ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. … και κατέληξε μετακλητός υπάλληλος στο Γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως θυμίζει Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη, Σκυλακάκη, Σαμαρά, Ντόρα, Νικολόπουλο, … (η λίστα έχει δρόμο ακόμη), που υπήρξαν ιδρυτικά μέλη ή έφτειαξαν δικά τους κόμματα, ή περιόδευσαν από κόμμα σε κόμμα, ή όλα τα παραπάνω μαζί; Όλοι οι παραπάνω και τη Νέα Δημοκρατία κάποια στιγμή έκραζαν και τη συμφωνία των Πρεσπών καταψήφισαν και «μακεδονομάχοι» υπήρξαν, και τη ίδια συμφωνία τώρα εφαρμόζουν, χωρίς καμμία παρέκλιση, παρόλο που θα μπορούσαν. ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!! .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook