Αφηνιασμένη γυναίκα άρχισε να σπάει ότι βρίσκει μπροστά της με την βοήθεια ενός τηγανιού | Video

αφηνιασμένη-γυναίκα-άρχισε-να-σπάει-ό-1650968

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Αγγλία και απεικονίζουν μια γυναίκα να διαλύει ότι βρίσκει μπροστά της. Η γυναίκα που αναγνωρίστηκε από τις Αρχές , μόλις έφτασε στο διάδρομο με τα αλκοολούχα ποτά, άρχισε να ρίχνει όλα τα μπουκάλια χρησιμοποιώντας ένα τηγάνι.

Κόκκινο κρασί εκτοξεύεται σε όλο το πάτωμα, καθώς το προσωπικό κοιτάζει με φοβία τη γυναίκα. Το βίντεο, το οποίο μέχρι το πρωί της Δευτέρας (13/3) είχε 239.000 προβολές, καταγράφηκε από έναν μάρτυρα, ο οποίος στη συνέχεια το δημοσίευσε στο TikTok.

Το περιέγραψε στη λεζάντα, λέγοντας ότι το περιστατικό «με συγκλόνισε». Ο Adam Sansome απαθανάτισε αυτή την εξωφρενική στιγμή αφού άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο από τον συγκεκριμένο διάδρομο. Αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τότε αντίκρισε την αφηνιασμένη γυναίκα να ρίχνει στο πάτωμα όλα τα μπουκάλια.

«Άκουσα θόρυβο και νόμιζα ότι κάτι είχε πέσει από το ράφι. Αμέσως πήγα στο σημείο να δω τι συμβαίνει και είδα μια κυρία να σπάει όλα τα μπουκάλια, ενώ το προσωπικό απλώς παρακολουθούσε», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Οι εργαζόμενοι της Tesco έχουν οδηγίες να μην εμπλέκονται σε συγκρούσεις για λόγους ασφαλείας», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αλυσίδας super market.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook