«Άφαντος» ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που χτύπησε τον 11χρονο – Κρύβονταν και οι 4 για να γλιτώσουν το αυτόφωρο

άφαντος-ο-αστυνομικός-της-διασ-που-χ-988562

«Παρελθόν» είχε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που καταγράφηκε να χτυπά 11χρονο στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εν λόγω αστυνομικός -επικεφαλής της ΔΙΑΣ- είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό ζευγαριού, το 2016, και μάλιστα είχε αθωωθεί.

Σημειώνεται ότι τόσο ο δράστης όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή στα σπίτια τους τους τέσσερις συναδέλφους τους.

Χωρίς αποτέλεσμα καθώς όλοι τους «κρύβονταν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο».

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, συγγενής ενός εξ αυτών ανέφερε πως δεν έμενε εκεί αστυνομικός.

Τελικά, οι τρεις εντοπίστηκαν. Όχι όμως και ο τέταρτος που «συνελήφθη» από κάμερες να χτυπά το παιδί.

Χρυσοχοϊδης: Όποιος χτυπά ανήλικα δεν χωρά πουθενά

Μετά τον αποτροπιασμό που προκάλεσε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται αστυνομικός της ΔΙΑΣ να χαστουκίζει 11χρονο Ρομά σε δρόμο στο Ζεφύρι, σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».

One thought on “«Άφαντος» ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που χτύπησε τον 11χρονο – Κρύβονταν και οι 4 για να γλιτώσουν το αυτόφωρο

  1. Μάλλον δεν έχετε δει το βίντεο με παιδιά Ρομά να βρίζουν αστυνομικούς και να τραβάνε βίντεο. Ζώα ξυπνάτε. Εσείς πληρώνετε φόρους αυτοιαυτοί όχι και περνούν και επιδόματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook