Άφαντος ο 43χρονος μετά το φονικό – «Χαροπαλεύει» ο 45χρονος που πυροβολήθηκε

άφαντος-ο-43χρονος-μετά-το-φονικό-χαρ-946565

Άφαντος παραμένει ο 43χρονος που το απόγευμα της Δευτέρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε -σύμφωνα με την αστυνομία- έναν 73χρονο και ακόμα δύο άτομα ,στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Οι αρχές έχουν «χτενίσει» την ευρύτερη περιοχή , βουνά , μάντρες, σπίτια αλλά ο 43χρονος παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος είδε την κόρη του θύματος στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειας των παθόντων και άρχισε να την βρίζει για τα κτηματικά τους και να «ξηλώνει» τη συρμάτινη περίφραξη.

Ο πατέρας και ο αδερφός άκουσαν τις φωνές και πήγαν να ζητήσουν το λόγο και τότε…τους «θέρισε».

Ο 45χρονος που έχει τραυματιστεί από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Αγίου Νικολάου με την κατάσταση του να κρίνεται ακόμη πολύ σοβαρή και τα επόμενα εικοσιτετράωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ελαφρύτερα τραυματισμένος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και ένας 52χρονος, ο γαμπρός του θύματος, που φέρει σκάγια στο κεφάλι και το θώρακα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που αντιλήφθηκαν χθες το απόγευμα το περιστατικό, ο 73χρονος με τον 45 γιο του και τον 52χρονο γαμπρό του, βρίσκονταν στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας, όταν ο δράστης με το ΙΧΦ όχημά του έφτασε απ’ έξω και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των τριών ανδρών και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook