Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ μέσα σε ένα αεροπλάνο

αεροσυνοδός-αποκαλύπτει-το-μόνο-πράγ-1538890

Μια πρώην αεροσυνοδός μοιράζεται στο TikTok το μόνο πράγμα που θα πρέπει οι επιβάτες να σταματήσουν να κάνουν μέσα στο αεροπλάνο λόγω του υψηλού κινδύνου που εγκυμονεί η πράξη τους.

Η Kat Kamalani από τη Χαβάη με βίντεο που «ανέβασε» στην πλατφόρμα τονίζει ότι οι ταξιδιώτες δεν πρέπει «ποτέ να πατήσουν το κουμπί φωτός-κλήσης με το οποίο καλούν την αεροσυνοδό όταν το αεροπλάνο βρίσκεται στην άσφαλτο για τη διαδικασία προσγείωσης ή απογείωσης καθώς επίσης και την ώρα που σηκώνεται στον αέρα ή κατά την προσγείωση του».

Ο λόγος; Σαφής και ξεκάθαρος: Επειδή είναι επικίνδυνο για τα μέλη του πληρώματος να περπατούν εκείνη την ώρα για να εξυπηρετήσουν τον επιβάτη.

@katkamalani SO many people make this mistake. #traveltips #dreamjob #weekendtrip #tipsandtricks #parentsoftiktok ♬ Quirky – Oleg Kirilkov

«Δεν θα πάμε στον επιβάτη μέχρι να είμαστε ασφαλείς» είπε η αεροσυνοδός στο βίντεό της στο TikTok: «Εάν δεν είναι κάποιο είδος έκτακτης ανάγκης, θα επιστρέψουμε κατευθείαν στη θέση μας. Εάν το χτυπήσετε όταν απογειώνεται ή προσγειώνεται το αεροσκάφος δεν θα έρθουμε. Ακόμα κι αν ξαναχτυπήσετε».

Συμπληρώνει δε: «Μην πατήσετε το κουμπί εάν χρειάζεστε μια τσάντα barf ή μια κουβέρτα ή νερό, ακουστικά, φαγητό, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα».

Αυτό όμως δεν άρεσε σε κάποιους, που απάντησαν: «Είναι εκεί για να με βοηθήσουν. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν τους αρέσει ή όχι» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Τότε πρέπει να εξηγήσετε τους κανόνες και να μοιράσετε ορισμένα πράγματα πριν την απογείωση, ώστε όλοι να είναι άνετοι και ασφαλείς».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook