Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα μυστικά για φθηνότερα εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση

αεροσυνοδός-αποκαλύπτει-τα-μυστικά-γ-1303321

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μια αεροσυνοδός, η οποία αποκαλύπτει τα «μυστικά» για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση της πτήσης.

Η συμβουλή για φθηνότερα εισιτήρια

Όπως αναφέρει η Cierra Mist, εάν επιθυμείτε να βρείτε καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια, τότε θα είναι καλύτερα να κάνετε αναζήτηση για πτήσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. «Τότε, θα είναι τα φθηνότερα εισιτήρια», σημειώνει η ίδια.

Μάλιστα, η αεροσυνοδός προτείνει τη χρήση λογισμικού VPN, προκειμένου οι ταξιδιώτες να αποκρύψουν από τους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, καθώς μπορεί να παίζει ρόλο στις τιμές.

Πώς θα διεκδικήσετε την πρώτη θέση στην πτήση

Η πρώτη θέση σε μία πτήση είναι για πολλούς επιβάτες «άπιαστο όνειρο», καθώς η τιμή της είναι συνήθως πολλαπλάσια σε σύγκριση με ένα απλό εισιτήριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αεροσυνοδό, υπάρχει ένας τρόπος που είναι πιθανό να σας οδηγήσει στην πρώτη θέση και μάλιστα χωρίς να δώσετε ούτε ευρώ παραπάνω.

Όπως αναφέρει η ίδια, οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως μετακινούν τους επιβάτες για «λόγους βάρους και ισορροπίας». Έτσι, ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε μια δωρεάν αναβάθμιση σε πρώτη θέση είναι όταν κλείσετε το εισιτήριό σας να επιλέξετε να καθίσετε στην τελευταία σειρά του αεροπλάνου.

«Αν πρέπει να μετακινήσουμε ανθρώπους για λόγους βάρους και ισορροπίας, κατευθείαν εκεί θα πάει η αεροσυνοδός», λέει η ίδια.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη Cierra Mist, το να είσαι «καλός με τον υπάλληλο που βρίσκεται στην πύλη επιβίβασης», είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσει κανείς μια αναβάθμιση.

Δείτε το βίντεο:

@cierra_mistttravel tips and tricks i’ve learned as a flight attendant (p. 7) ?✈️

♬ original sound – Cierra Mistt

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook