Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί «τσαντίζονται» όταν παραγγέλνουμε κόκα κόλα διαίτης

Αεροσυνοδός εξήγησε γιατί το πλήρωμα καμπίνας «τσαντίζεται» κάθε φορά που ένας επιβάτης παραγγέλνει κόκα κόλα διαίτης

Στην αποκάλυψη, γιατί δεν θέλουν να παραγγέλνουμε, όταν είμαστε μέσα στο αεροπλάνο, κόκα κόλα διαίτης, προέβη μία αεροσυνοδός. Ο λόγος; Γιατί αφρίζει πάρα πολύ…

Η αεροσυνοδός εξήγησε ότι το πλήρωμα καμπίνας «τσαντίζεται» κάθε φορά που ένας επιβάτης παραγγέλνει κόκα κόλα διαίτης, επειδή το προσωπικό καμπίνας πρέπει να περιμένει να «πέσουν οι φυσαλίδες» για να μπορέσουν να το σερβίρουν στους επιβάτες.

«Τα αναψυκτικά αφρίζουν πολύ περισσότερο όταν χύνονται από το κουτί και ειδικά η κόκα κόλα διαίτης, οπότε πρέπει να καθόμαστε να περιμένουμε να πέσουν οι φυσαλίδες πριν συνεχίσουμε να γεμίζουμε το ποτήρι και στη συνέχεια το σερβίρουμε στους επιβάτες».

Οπότε, «αν τρεις επιβάτες ζητήσουν Diet Coke, θα ξεκινήσω να γεμίζω το ποτήρι, θα πάρω άλλες τρεις παραγγελίες ποτών, όσο περιμένω να πέσουν οι φυσαλίδες, θα τις σερβίρω και μετά θα ολοκληρώσω τις Diet Coke». Αυτό συμβαίνει, όπως μας εξηγούν, λόγω της πίεσης του αέρα.

Έτσι, αν θέλετε να είστε ευγενικοί με το πλήρωμα καμπίνας του αεροπλάνου, ίσως αξίζει να παραγγείλετε κάτι άλλο, όπως τσάι ή καφέ. Μάλλον θα σας ευχαριστήσουν γι’ αυτό.

plus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ