Αερόστατο: Ένα ξεχωριστό παιχνιδο-βιβλιοπωλείο στα Χανιά

αερόστατο-ένα-ξεχωριστό-παιχνιδο-βιβ-1054575

Το Αερόστατο, λειτουργεί από τον Αύγουστο 1996, με σταθερή προσήλωση στην προσφορά χρήσιμων και δημιουργικών παιχνιδιών. Ο ιδιοκτήτης του, ο Στέλιος  Μαρεντάκης, φροντίζει εδώ και 25 χρόνια γι αυτό, επιλέγοντας για το κατάστημά του τα ιδανικά παιχνίδια και βιβλία που θα συμβάλουν στην υγιή ανάπτυξη των μικρών του φίλων.

«Το Αερόστατο είναι ένας χώρος όπου ο «ψαγμένος» γονιός έχει στη διάθεσή του αξιόλογες επιλογές σε δημιουργικά παιχνίδια και βιβλία, που στόχο έχουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της φαντασίας και της ανακάλυψης των δεξιοτήτων τους, βοηθώντας τα να αναπτύξουν τον συναισθηματικό και νοητικό τους πλούτο» τονίζει ο κύριος Μαρεντάκης.

Το χαρακτηριστικό του Αερόστατου είναι η ποιοτική επιλογή ξύλινων και υφασμάτινων παιχνιδιών καθώς και η μεγάλη γκάμα βιβλίων που συμπληρώνουν την συλλογή του και σαν σκοπό έχουν την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών αναγκών των παιδιών.

Το όραμα του Αερόστατου είναι να βοηθήσει τα παιδιά να χτίσουν μια αισιόδοξη εικόνα για τον κόσμο και το μέλλον και να τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πλούτο που κρύβει το κάθε ένα από αυτά, μέσα του!

Διεύθυνση: Αρχοντάκη 31

Τηλέφωνο: +302821028615

Facebook: https://www.facebook.com/Αερόστατο-Χανιά-562497507243958/

Instagram:  https://www.instagram.com/aerostato_chania/

Website:  https://toy-store-1947.business.site/?fbclid=IwAR0q4xHKd_CZ7StaTwaFljnpQdnTt3kOgYNsU7AUjvISVEAm4l8yntgjdUA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook