ΑΕΚ: Βγάζει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τις κούπες πρωταθλήματος και Κυπέλλου – Μετά από πλήθος αιτημάτων

αεκ-βγάζει-σε-περιοδεία-σε-όλη-την-ελλά-1699925

Τις κούπες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου για τη σεζόν 2022-23 βγάζει σε περιοδεία η ΑΕΚ, έπειτα από πλήθος αιτημάτων που έλαβε η ΠΑΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα».

Συνεπώς, όπως γίνεται γνωστό, «μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς».

Τέλος, οι «κιτρινόμαυροι» επισημαίνουν ότι όλες οι λεπτομέρειες και η σχετική ενημέρωση θα δίνονται από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ πανηγύρισε το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της, μετά τη νίκη της με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε την Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό. Δέκα ημέρες νωρίτερα, η Ένωση είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Super League, στο ματς-φιέστα κόντρα στον Βόλο.

Οι κατακτήσεις των τίτλων, στην πρώτη της σεζόν στο νέο της γήπεδο, την «OPAP Arena», δύο δεκαετίες αφότου… ξενιτεύτηκε από τα πατρογονικά της χώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με δύο σημαντικές επιτυχίες και στα γήπεδα. Γεγονός που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό θέαμα που προσέφερε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έκανε τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να παραληρούν.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook