Άδοξο τέλος είχε για 13χρονο η απόπειρα κλοπής… αεροπλάνων

άδοξο-τέλος-είχε-για-13χρονο-η-απόπειρα-895760

Ένας δεκατριάχρονος μαθητής προσπάθησε να κλέψει δύο αεροσκάφη, στην πόλη Huzhou της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα.

Ο νεαρός το έσκασε από το σπίτι του, πέρασε όλα τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου, κατευθύνθηκε προς τα στέγαστρα των αεροπλάνων, μπήκε σε ένα, ενεργοποίησε τον κινητήρα και προσπάθησε να απογειωθεί. Ευτυχώς για τον ίδιο, η προσπάθειά του τερματίστηκε, όταν τράκαρε το αεροσκάφος στον αεροδιάδρομο.

Αποφασισμένος να πετάξει με αεροπλάνο, δοκίμασε να πάρει και δεύτερο αεροσκάφος. Το έβαλε μπρος, το οδήγησε για μερικά μέτρα στον αεροδιάδρομο όπου το εγκατέλειψε.

Την επόμενη μέρα, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου παρακολουθούσαν τις κάμερες ασφαλείας άναυδοι. Αναγνώρισαν τον δράστη από τα πλάνα των καμερών ασφαλείας και θυμήθηκαν ότι τις προηγούμενες ημέρες τον είχαν δει να χαζεύει επί ώρες τα αεροπλάνα.

Οι γονείς του πιτσιρικά αναγκάστηκαν να καταβάλουν την ανάλογη αποζημίωση για τις ζημιές στο αεροσκάφος.

Ο διευθυντής του αεροδρομίου, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ευφυΐα και τις προοπτικές του δεκατριάχρονου, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε, «ελπίζω ότι θα μπορέσει στο μέλλον να διδαχτεί μαζί μας και να αποκτήσει άδεια πιλότου» ευχήθηκε.

Πηγή: airnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook