Άδωνις Γεωργιάδης: «Μετά τις 30 Απριλίου καμία α’ κατοικία δεν θα προστατεύεται – Υπάρχει το στοιχείο ατομικής ευθύνης»

Ο κυνισμός είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής φυσιογνωμίας του Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε ως βουλευτής, είτε ως υπουργός έδωσε τέτοια δείγματα.

Σήμερα Δευτέρα όμως, μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του μιλώντας στο Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αφού διαβεβαίωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου δεν θα υπάρχει καμία προστασία, είπε χαρακτηριστικά:”Το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά από τις 30 Απριλίου”.

Και επειδή μάλλον είχε και άλλα αποθέματα κυνισμού όταν του επισημάνθηκε το κοινωνικό σκέλος της άρσης της προστασίας, αφού χιλιάδες θα χάσουν τα σπίτια τους, είπε “στο χαλαρό”: “Εδώ υπάρχει και το θέμα της προσωπικής ευθύνης του καθενός”.

Θα πρέπει πάντως να του αναγνωρίσουμε ότι είναι ειλικρινής. Η κυβέρνηση το δηλώνει ευθέως ότι δεν έχει σκοπό να προστατεύσει την πρώτη κατοικία των πολιτών

 Πηγή: altsantiri.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλους εσάς που καταντήσατε τον λαό που υποτίθεται ότι υπηρετείται ζητιάνο και μετανάστη , ποιος νομίζεται ότι σας προστατεύει , και μέχρι πότε ;

  2. όσο παίρνει τους ψήφους απο τους ”λεβεντες” !!
    αυτά θα κάνει, και οχι μόνο αυτός !!!
    αλλά εχει κάνει τόσα και τόσα, και αλλα τόσα εχει πει,που το παράξενο λοιπόν?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ