Άδωνις Γεωργιάδης: «Ήξερα οτι θα κλείσουν τα μαγαζιά αλλά δεν γινόταν το πω» | Δείτε το βίντεο

άδωνις-γεωργιάδης-ήξερα-οτι-θα-κλείσ-1063501

«Εγώ όταν ρωτήθηκα χτες είπα ότι πρώτο μας μέλημα είναι να μην έρθει στην Ελλάδα το τρίτο κύμα της πανδημίας. Αφού αποφύγουμε το τρίτο κύμα θα δούμε όλα τα άλλα θέματα, και το άνοιγμα σε ζώνες είναι ένα πιθανό σενάριο.

Ήξερα από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ότι θα κλείσουν τα μαγαζιά. Δε γινόταν να το ανακοινώσουμε νωρίτερα γιατί θα έβγαιναν όλοι στους δρόμους. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Τα έχουμε πάει πολύ καλά σε πρωτοφανείς συνθήκες», δήλωσε στο Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης Γεωργιάδης.

Επιπλέον, θετικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από το click away στην αγορά κατά την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με τον υπουργό:

«Με το click away κάποια καταστήματα πήγαν πολύ καλά, όπως τα παιχνίδια, αυτά που είχαν ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και είδη δώρων. Τα συνοικιακά καταστήματα ρούχων πήγαν αρκετά καλά.

Οι παραδοσιακοί εμπορικοί δρόμοι δεν δούλεψαν καθώς οι καταναλωτές στράφηκαν στα καταστήματα της γειτονιάς τους. Οι μεγάλες αλυσίδες ρούχων δεν έκαναν παράδοση εκτός. Το click away έσωσε τη χριστουγεννιάτικη αγορά, παρά τη γκρίνια. Έχουμε και σχέδιο και πρόγραμμα και γνώση του πώς πηγαίνουμε».

newsbeast.gr

One thought on “Άδωνις Γεωργιάδης: «Ήξερα οτι θα κλείσουν τα μαγαζιά αλλά δεν γινόταν το πω» | Δείτε το βίντεο

  1. Καλά ρε Έλληνες δεν ντρέπεστε να βγαίνει αυτό ο μπαμπουίνος, πρώην πλασιέ βιβλίων να σας ρυθμίζει τη ζωή σας και το μέλλον σας ? Σε άλλη χώρα αυτός ο ηλιθιος φαφλατάς δεν έβρισκε δουλειά ούτε σερβιτόρος στο χειρότερο εστιατόριο, το πολύ πολύ να του έδιναν να πλύνει πιάτα ! Αυτός ο κρετίνος Φαφούτης σε άλλη χώρα το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να πλένει αυτοκίνητα η να βάζει σε σακούλες τα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ ! Και σείς τον έχετε …υπουργό ? Και αναρωτιέστε γιατί έχετε πιάσει πάτο ? Αυτός ο γλοιώδης σαλιάρης σε άλλη χώρα δεν θα μπορούσε να βγάλει μεροκάματο εκτός να καθαρίζει τα πάρκα από τις ακαθαρσίες των σκύλων ! Έλληνες πάρτε τους κυνήγι με καδρόνια, παλούκια και κατσούνες και ξέρετε εσεις που θα τα βάζετε οταν τους πιάνετε ! ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook