Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος!»

άδωνις-γεωργιάδης-δεν-δεχόμαστε-εντ-1277028

Οι αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού είναι καθαρά πολιτικές σύμφωνα με τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, διαψεύδοντας έτσι ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας διέδιδαν ότι η κυβέρνηση «υπακούει» στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει.

Ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εισηγηθούν lockdown εξαιτίας έκρηξης των κρουσμάτων και κορονοϊού, ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις και θα παρακούσει τις προτάσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων απαξιώνοντας με τον πιο ωμό τρόπο τους ειδικούς.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καθολικό lockdown ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα παρακούσει τις εντολές των γιατρών είπε χαρακτηριστικά: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος! Καταλάβατε;».

One thought on “Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος!»

  1. Οι γιατροί λένε επίσης να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ποιος τους ακούει; Λοιπόν μια χαρά τα λέει ο Άδωνις. Δεν θα ξανακλειστούμε μέσα επειδή ορισμένοι καθυστερημένοι δεν εμβολιάζονται. Μη σώσουν και εμβολιαστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook