Αδιανόητος σερβιτόρος κουβαλάει 33 πιάτα με τη μία | Video

αδιανόητος-σερβιτόρος-κουβαλάει-33-πιά-1339353

«Γιατί να επιστρέφεις στην κουζίνα ξανά και ξανά όταν μπορείς να εξυπηρετήσεις όλους τους πελάτες με μία κίνηση;» είπε ο ίδιος ο Μοχάμαντ Ζεϊντάτ που έχει γίνει viral στα social media.

Έχουμε θαυμάσει σερβιτόρους που κρατάνε στο χέρι 6 μεγάλα ποτήρια μπύρας, που έχουν στο ένα τους χέρι 5 πιάτα με φαγητό για να εξυπηρετήσουν γρήγορα το τραπέζι, αλλά πιστέψτε μας, η περίπτωση του Μοχάμαντ Ζεϊντάτ είναι απλά απίθανη.

Ο νεαρός σερβιτόρος, κατέχει ίσως το ρεκόρ (κάτι ανάλογο δεν έχουμε ξαναδεί ή τουλάχιστον δεν έχει καταγραφεί) στο κουβάλημα πιάτων με φαγητό, καθώς μεταφέρει… 33 πιάτα παρακαλώ.

Ο Ζεϊντάτ έμαθε να το κάνει αυτό, αφενός για να εξυπηρετεί το κόσμο πιο γρήγορα, αφετέρου για να αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις μεταξύ πάσου και τραπεζαρίας και να εξοικονομεί ενέργεια.

«Γιατί να επιστρέφεις στην κουζίνα ξανά και ξανά όταν μπορείς να εξυπηρετήσεις όλους τους πελάτες με μία κίνηση;» είπε ο ίδιος ο Μοχάμαντ Ζεϊντάτ.

Το βίντεο έχει γίνει viral και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Ένας γράφει: «ναι, διέλυσε το φαγητό μου με τα άλλα πιάτα που έχεις από πάνω» ενώ κάποιος άλλος αναφέρει:

«Είμαι σίγουρος ότι το πιάτο μου θα είναι στην κάτω σειρά».

Πολλοί βέβαια σχολιάζουν, ότι το κάτω μέρος του πιάτου δεν είναι καθαρό, αφού ακουμπάει σε πολλές επιφάνειες και στη συνέχεια αγγίζει το φαγητό, του από κάτω πιάτου,

Ένας άλλος χρήστης βέβαια επεσήμανε, ότι ο χρόνος που χρειάστηκε ο Ζεϊντάτ να στοιβάξει τα πιάτα, είναι ίσος ή ακόμα και μεγαλύτερος από αυτόν που θα χρειαζόταν να τα πάει κανονικά στα τραπέζια.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook