Αδιανόητο: Τουρίστες κατασκήνωσαν σε… ναό – Έντονες αντιδράσεις από τη Μητρόπολη | Photos

αδιανόητο-τουρίστες-κατασκήνωσαν-σε82-1513588

Περιστατικό που καταδεικνύει έλλειψη σεβασμού καταγράφηκε στη Σαμοθράκη όπου στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στα Θέρμα «κατασκήνωσαν» τουρίστες.

Χωρίς να αντιλαμβάνονται τη σημασία του χώρου, άπλωσαν στο πάτωμα τα πράγματά τους χρησιμοποιώντας τον ναό ως κατάλυμα.

Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει τη λύπη της. Κάνει, δε, λόγο για κατάπτωση που δημιουργεί στη Σαμοθράκη «ο ιδιότυπος αυτός τουρισμός ο οποίος εκτός από τις ιδιοκτησίες και την δημόσια αιδώ δεν σέβεται πλέον ούτε τα ιερά και όσια της τοπικής παραδόσεως των κατοίκων».

Από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε στην επίσημη σελίδα της η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναφέρει ότι πρόκειται για βεβήλωση του ναού και ότι τέτοιου είδους καταλήψεις αποτελούν «δείγμα μιας κατάστασης που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο».

in.gr

One thought on “Αδιανόητο: Τουρίστες κατασκήνωσαν σε… ναό – Έντονες αντιδράσεις από τη Μητρόπολη | Photos

  1. Δηλαδή εσείς οι ευσεβείς »χριστιανοί » δεν ανέχεστε ούτε να κοιμηθεί κάποιος κάτω από τη στέγη μιας εκκλησίας… Ούτε βεβήλωση βλέπω(εκτός αν εννοείτε βεβήλωση τους 2 υπνόσακους στο πάτωμα) ούτε και κατάληψη . Για κατάληψη θα μιλούσαμε εάν στο ναό είχαν ταμπουρωθεί και παρεμπόδιζαν τη λειτουργία του. Είστε και ψεύτες και υποκριτές , ντροπή σας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook