Αδιανόητο: Εγκατέλειψαν 11χρονη έξω από σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι – Συνελήφθησαν οι γονείς της

αδιανόητο-εγκατέλειψαν-11χρονη-έξω-από-1544239

Μόνη της και χωρίς καμία εποπτεία από τους γονείς της εντοπίστηκε χθες 11χρονη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ της οδού Θηβών στο Περιστέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη στις 19.00, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν μόλις είδαν το κορίτσι μόνο του. Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και αμέσως ξεκίνησε έρευνα, από την οποία διαπιστώθηκε ότι οι γονείς του παιδιού το είχαν αφήσει έξω από το σούπερ μάρκετ ασυνόδευτο και εκτεθειμένο σε ενδεχόμενο κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους γονείς του κοριτσιού, ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Η 11χρονη είναι καλά στην υγεία της, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί εγκαταλείφθηκε έξω από το σούπερ μάρκετ. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο το κορίτσι να αφέθηκε εκεί με σκοπό την επαιτεία προς όφελος των γονιών του.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook