Aδιανόητης έντασης ταρακούνημα στον σεισμό της Τουρκίας – Πολυκατοικίες καταρρέουν σαν χάρτινες – Βίντεο σοκ

aδιανόητης-έντασης-ταρακούνημα-στον-σ-1623221

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των νεκρών μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Τουρκία νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Τουλάχιστον 284 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία και πάνω από 2.300 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της χώρας Fuat Oktay.

Στη Συρία, τουλάχιστον 237 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 639 τραυματίστηκαν όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας.

Ο σεισμός είναι ένας από τους ισχυρότερους που έχουν πλήξει την Τουρκία τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια με πάνω από 1.700 κτίρια να έχουν υποστεί ζημιές σε 10 τουρκικές πόλεις, δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος.

Βίντεο σοκ: Η στιγμή του σεισμού, πραγματικά αδιανόητο

Συγκλονιστικά βίντεο από την ώρα του σεισμού

Την ίδια ώρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από βίντεο που κατέγραψαν απλοί πολίτες από την ώρα του σεισμού. Όπως μπορεί να δει κανείς ολόκληρα κτίρια και πολυκατοικίες γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα, σωροί από συντρίμμια.

Σοκάρουν τα βίντεο από το μέγεθος της καταστροφής

Τρομακτικά είναι επίσης τα βίντεο που δείχνουν τις προσπάθειες διάσωσης καθώς και το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός.

 

??#Terremoto en #Turquía.

 

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook