Αδιανόητη επίθεση Μπογδάνου σε Μοσκοβισί: «Ο αγαπημένος σας ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από την επίθεση στον ΣΚΑΪ»

αδιανόητη-επίθεση-μπογδάνου-σε-μοσκο-785487

Σε άλλο επίπεδο έφτασε ο Κώστας Μπογδάνος την παραφιλολογία περί συντονισμένου σχεδίου φίμωσης του ΣΚΑΪ, κατευθυνόμενο ακόμα και από την κυβέρνηση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε να επιτεθεί δημόσια μέσω twitter στον επίτροπο Οικονομικών της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί, κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα «έχει κάνει πλακάκια» με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπονοείται ότι βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση!

«Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στα γραφεία του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής στην Αθήνα. Η ελευθερία του Τύπου είναι ένας από τους πυλώνες της Ευρωπαϊκής κοινωνίας. Κάθε επίθεση σε αυτή είναι επίθεση στον τρόπο ζωής και τις αξίες μας, μία επίθεση σε όλους τους Ευρωπαίους», έγραψε ο Ευρωπαίος επίτροπος στο twitter για να λάβει την εξής απάντηση από τον Μπογδάνο:

«Τέτοια υποκρισία. Είναι το δικό σας αγαπημένο enfant gâté, μέσω του ακροαριστερού του τρομοκρατικού βραχίωνα, που βρίσκεται πραγματικά πίσω από αυτή την επίθεση. Παρεμπιπτόντως, όποιος σεβασμός απολαμβάνατε στην Ελλάδα έχει από καιρό μετατραπεί σε ανυποληψία. Το να τοποθετείστε με την πλευρά των ευρωπαίων τσαβιστών δε θα σώσει τη θρυμματισμένη σας σοσιαλιστική καριέρα».

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook