Αδιανόητη ανάρτηση του Χειμωνά για την απόπειρα αυτοκτονίας του Κορτώ – Η «συγγνώμη» του Σταύρου Θεοδωράκη

αδιανόητη-ανάρτηση-του-χειμωνά-για-τη-850496

Ξεπέρασε τα όρια ο Θανάσης Χειμωνάς, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του Αυγούστου Κορτώ στο facebook, στην οποία εξομολογείται δημόσια τη δύσκολη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και ότι πέρισυ, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Με ένα απαράδεκτο σχόλιο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook:

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης Χειμωνάς και αφού είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις, επανήλθε με νέα ανάρτηση και εντελώς διαφορετική τοποθέτηση. Εγραψε:

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια.

Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Αν θέλετε το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Δείτε την ανάρτηση:

Την ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη». Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι οι αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή για το Ποτάμι ήταν «ατυχείς», καθώς όπως τόνισε «ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα».

Αναλυτικά είπε: «Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς.

Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.

Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook