Αδιαφορούν οι ξενοδόχοι; Ο δήμος Πλατανιά ζήτησε να φιλοξενήσουν ανθρώπους που άφησαν τα σπίτια τους

αδιαφορούν-οι-ξενοδόχοι-ο-δήμος-πλατα-820354

Ακόμα περιμένει ο δήμος Πλατανιά την ανταπόκριση από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων στο αίτημα του για να προσφερθούν κάποια δωμάτια που θα μπορούν να φιλοξενήσουν ανθρώπους που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, εξαιτίας φθορών που έχουν υποστεί από την τελευταία θεομηνία που χτύπησε τα Χανιά.

Όπως είπε ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης σήμερα στον SUPER FM 89.6 σχετικό αίτημα έχει γίνει από την πλευρά του δήμου, τόσο προς την εκκλησία απ΄ όπου υπάρχει ήδη ανταπόκριση, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, από την οποία πάντως για την ώρα δεν έχει δοθεί καν κάποια απάντηση.

Επίσης και με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η Ένωση Ξενοδόχων, δείτε ΕΔΩ, με την οποία ουσιαστικά εκφράζει αντιρρήσεις για την τοποθέτηση της Στρατιωτικής Γέφυρας στον Πλατανιά, ο δήμαρχος Πλατανιά είπε πως αν έχουν κάποια πρόταση για το πώς και με ποιον άλλο τρόπο μπορεί να αποκατασταθεί η σύνδεση στο συγκεκριμένο σημείο, μπορούν να απευθυνθούν στην Περιφέρεια Κρήτης που έχει και την αρμοδιότητα.

Επίσης ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υφίστανται στην ενδοχώρα του δήμου, επισημαίνοντας που το φαινόμενο, παρά την βελτίωση του καιρού είναι σε εξέλιξη με τις καθιζήσεις στο οδικό δίκτυο να μην έχουν σταματήσει ακόμα.

zarpanews.gr

12 thoughts on “Αδιαφορούν οι ξενοδόχοι; Ο δήμος Πλατανιά ζήτησε να φιλοξενήσουν ανθρώπους που άφησαν τα σπίτια τους

  1. ΡΕ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ;;;;;;;
    E, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ….
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Αρκαλε , δεν κατανοουμε το μηνυμα σου . Ο Δημος (και οχι ο εκαστοτε δημαρχος) ζητησε στεγη για συμπολιτες μας , Κρητικους , Συν_Δημοτες μας . Προτεραιωτητα εχουν τωρα οι Ανθρωποι , και οχι τα συμφεροντα μεγαλοξενοδοχων (που παρεπιπτωντος ανταποκριση τους δεν εχουμε δει ακομα ) .

  3. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.
    ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ «ΑΠΙΣΤΙΕΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΤΡΑΒΕΛΑΚΗ.

  4. Όταν είναι να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες η μετανάστες όλοι ήμαστε πρόθυμοι….. για τους συμπολίτε μας??? Δεν μας προβάλλουν στην Ευρώπη…

  5. οπως διαβασε και σε αλλο σχολιο παρακαλω το Zarpa να μαζεψεις τις ομοφωνες αντιδρασεις εναντια στους ξενοδοχους και να κανει ενα αρθρο! Απλα για να δουμε μια απαντηση! ΜΙα αντιδραση και που ξερεις ισως βαλουν και το χερι στην τσεπη

  6. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΟΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  7. Κατά τα άλλα διαμαρτύρονται οι ξενοδόχοι για τη προσωρινή γέφυρα και θέλουν να φτιαχτεί άμεσα για να μη χάσουν τα λεφτά τους το καλοκαίρι. Σας ρωτάω ..ΠΟΙΑ είναι η συνεισφορά τους στη τοπική κοινωνία ;;; Ο σύλλογος ξενοδόχων δεν θα έπρεπε να είχε μια πραγματική συνεισφορά στο τόπο τους ;;;εξάλλου από αυτό το τόπο γίνονται πλούσιοι.

  8. εγω θυμαμαι οτι οταν ο Δημος Χανιων ή η Περιφερεια, χρειαστηκε να δωσει στεγη σε μια μεγαλη ομαδα προσφυγων πριν κατι χρονια, κι ενας ξενοδοχος προσφερθηκε, ο κακομοιρης για δυο χρονια νομιζω στεγαζε τον κοσμο αυτο, τζαμπα, με την επιχειρηση του να εχει πεσει εντελως εξω, αυτος να εχει χρεη και να μην παιρνει απο πουθενα λεφτα. Αρα με τετοια ιστορια μπορει να σκεφτονται οτι θα φεσωθουνε οι χανιωτες ξενοδοχοι. Οσο για «ανθρωπια» δε… αλλα λογια ν αγαπιομαστε.

  9. ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.
    ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ. Lol….
    Πέρα από την ξεκάθαρη αποτυχία του δημάρχου θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι ξενοδόχοι δείχνουν πολύ κακό πρόσωπο.ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

  10. Τα ξενοδοχεία είναι άδεια και άνετα μπορούνε να φιλοξενήσουν προσωρινά τους λίγους συντοπίτες.
    Αν θέλουν λεφτά , ας τους δώσουν και λεφτά.
    Τους πρόσφυγες δηλαδή πως τους σπιτωσε τσάμπα ο δήμος Χανίων σε διάφορα χωριά του νομού;

    Η εκκλησία πάντως που όλοι την κατηγορουνε προσφέρθηκε άμεσα να βοηθήσει.

    Που είναι οι προοδευτικοί και αλληλέγγυοι των Χανίων;

    Στην κατάληψη της rosa nera δεν περισσεύει κανένα κρεβάτι;

    Ε ρε υποκριτές..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook