Αχτσιόγλου κατά Πολάκη και Κασσελάκη: Ο ένας βρίζει όποιον μιλάει ελληνικά, ο άλλος δεν αποδοκιμάζει

αχτσιόγλου-κατά-πολάκη-και-κασσελάκη-1736938

«Χοντραίνει το παιχνίδι» όσον αφορά στις κόντρες ενόψει του δευτέρου γύρου των εκλογών ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με την Έφη Αχτσιόγλου να βάζει στο στόχαστρό της τόσο τον Παύλο Πολάκη, όσο και τον ανθυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στο «Κόκκινο», η κ. Αχτσιόγλου αρχικά αναφέρθηκε στην πολιτική πρόταση του κ. Κασσελάκη, αναφέροντας ότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρη.

«Είναι γεγονός καθώς οδεύουμε στην κάλπη ότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου γι’ αυτό και ζήτησα debate με συντροφικούς όρους για να αναδειχθούν οι πολιτικές θέσεις. Κοινός στόχος είναι η νίκη επί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το σχέδιο του κ. Κασσελάκη», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Τη θέση του για επαγγελματικό στρατό τη διέψευσε ο συνεργάτης του ο κ. Αποστολάκης. Το δικό μου πολιτικό σχέδιο μπορεί να εγγυηθεί τη νικηφόρα πορεία του κόμματος».

Συνεχίζοντας, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «θέση για στρατηγικές αλλαγές των θέσεών μας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Γι’ αυτό χρειάζεται ο πολιτικός διάλογος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος από μας θα συμφωνήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο»

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα, υπογραμμίζοντας την επιμονή της να μην μπαίνει σε αντιπαραθέσεις εκτός πολιτικής, τόνισε ότι «υπάρχει ένα όριο όμως που έσπασε γιατί διαπότισε τη συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματός μας. Βαθιά συκοφαντικές και άθλιες επιθέσεις πραγματικά. Υπηρετήσαμε τον χώρο με απόλυτη ανιδιοτέλεια και φέραμε μετρήσιμα αποτελέσματα. Και σήμερα γίνεται αυτό».

«Ο Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντί μου και απέναντι και σε άλλους»

«Θα ήθελα να τονίσω στα μέλη να προστατεύσουν τα μέλη μας από τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί δεν περιποιεί τιμή για κανέναν. Έτσι δεν θα είμαστε συντεταγμένοι. Αυτές οι επιθέσεις χαρακτηρίζουν άλλους χώρους, όχι την αριστερά», ανέφερε με νόημα, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Παύλο Πολάκη.

«Έχουμε βασικό στέλεχος, τον κ. Πολάκη ο οποίος εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντί μου και απέναντι και σε άλλους. Ο συνυποψήφιος που υποστηρίζεται από τον κ. Πολάκη δεν μπορεί να μην καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις. Ο κ. Πολάκης καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και ο συνυποψήφιος δεν αποδοκιμάζει», είπε.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook