Aυτοκτόνησε στα 19 του χρόνια πρωταγωνιστής γνωστού σήριαλ

aυτοκτόνησε-στα-19-του-χρόνια-πρωταγωνισ-241322

dead_tholiΓιατί έδωσε τέλος στη ζωή του;

O 19χρονος  ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του σήριαλ  που έσπασε ταμεία στις ΗΠΑ, «Everybody loves Raymond», αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στο σπίτι των γονιών του στο Τέξας και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Sawyer Sweeten, να αυτοπυροβολήθηκε στον κήπο του σπιτιού του.

νεκρός2

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε ένα δίδυμο αδελφό αλλά και μια αδερφή, oι οποίοι έπαιζαν κι αυτοί στο σήριαλ.

«σήμερα το πρωί μας βρήκε μία οικογενειακή τραγωδία. Συντετριμμένοι, σας ανακοινώνουμε πως ο αγαπημένος μας αδερφός, γιος και φίλος, Σόγιερ Σουίτεν, αυτοκτόνησε, λίγες εβδομάδες πριν γίνει 20 ετών. Ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητας και του πένθους μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και σας ζητάμε να προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε», έγραψε η αδερφή του χαρακτηριστικά στα social media.

νεκρός

Kανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει τον λόγο που ο 19χρονος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, ενώ, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα συμβεί.

O Sawyer Sweeten είχε γεννηθεί στο Τέξας το 1995 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο του θεάματος σε ηλικία μόλις 1,5 έτους, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, στη σειρά«Everybody Loves Raymond». Μάλιστα, προτάθηκε 69 φορές για βραβείο Emmy για τον συγκεκριμένο ρόλο, κερδίζοντας τις 15!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook