Aν προσθέσεις αυτό το φρούτο στη διατροφή σου θα δεις τον εαυτό σου να χάνει βάρος

aν-προσθέσεις-αυτό-το-φρούτο-στη-διατρο-692098

Οι ειδικοί λένε πως για να δουλέψει σωστά ο οργανισμός σου η διατροφή σου πρέπει να περιλαμβάνει τροφές που από όλα τα φάσματα γεύσεων. Δηλαδή μέσα στη μέρα πρέπει να καταναλώσεις κάτι: αλμυρό, κάτι ξινό, κάτι πικρό και κάτι γλυκό.

Συνήθως αυτό που παραλείπουμε είναι το πικρό. Αυτό που δεν ξέρουμε ότι η πικρή γεύση είναι αυτή που ενεργοποιεί την χολή και έτσι ο μεταβολισμός παίρνει το ανάλογο boost, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα το λίπος να καίγεται πολύ πιο γρήγορα.

Μια καλή λύση αν θες να βάλεις λίγη πίκρα στη ζωή σου είναι το γκρέιπφρουτ το οποίο περιλαμβάνει 92% περισσότερο νερό από οποιοδήποτε άλλο φρούτο, κάτι που έχουμε ανάγκη ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Σκέψου ότι ένα γκρέιπφρουτ την ημέρα συμβάλλει στην καταπολέμηση της χοληστερόλης και μειώνει τα τριγλυκερίδια, ενώ  περιεκτικότητα σε ποτάσιο βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης.

Ξεκίνα τη μέρα σου με αυτό το φρούτο και θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις όπως ο καφές. Αυτός ο καρπός αποτελεί μια φυσική ασπίδα κατά του καρκίνου. Ε, φρόντισε να το εντάξεις στη διατροφή σου και δεν θα χάσεις. Μια μικρή υποχώρηση θα κάνεις και θα κερδίσεις χίλια καλά! Μην το υποτιμάς

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook