Μπορούσαν νίκη, ήρθαν ισόπαλα τα Χανιά με Εργοτέλη

μπορούσαν-νίκη-ήρθαν-ισόπαλα-τα-χανιά-939885

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό τεστ που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για Χανιά και Εργοτέλη, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν τις τελευταίες τους πρόβες πριν την επανεκκίνηση της Σούπερ Λιγκ 2, όπου τα Χανιά πρόκειται να φιλοξενήσουν στα Περβόλια τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο, Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον Πλατανιά.

Η χανιώτικη ομάδα θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη, καθώς χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Ναζλίδη, το οποίο απομάκρυνε στη γραμμή ο Οικονόμου. Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 57’ με ωραίο σουτ του Δημητριάδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1 στο 73’ για τον Εργοτέλη από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κουατένγκ.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος (46′ Καλογεράκης), Προβυδάκης (65′ Μπότε), Κοιλιάρας (46′ Μπούσης), Σπίριακ (88′ Οικονόμου), Μπάτζιος (46′ Πέιος), Μπρους, Μπουτσάκης (65′ Αλεξάκης), Τσέλιος, Μπαράτα (46′ Κουατένγκ), Ιατρούδης (46′ Μανουσάκης), Εφορντ.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46′ Λαζαρίδης), Ανδρέου (66′ Σελινιωτάκης), Γρομητσάρης (46′ Πάνος), Κάσσος (66′ Βρεττός), Ουνγιαλίδης (66′ Παπαχρήστος), Σωτηράκος (66′ Καραγεώργης), Λεοζίνιο (46′ Δημητριάδης), Μουμίν (66′ Χύσι), Παναγιωτούδης (66′ Ναζλίδης), Τριανταφυλλάκος (5′ λ.τρ. Αρναρέλλης), Κουσκουνάς (60′ Τζιώρας).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook