Προς συμφωνία για τα τηλεοπτικά ΕΡΤ-Σούπερ Λιγκ 2

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα με τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ 2. Για το λόγο αυτό, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (2/10) στις 2 το μεσημέρι.

Το βασικό θέμα της συνεδρίασης αφορά το να συζητηθεί η νέα πρόταση που έχει κατατεθεί από την ΕΡΤ και που σύμφωνα με πληροφορίες είναι βελτιωμένη -όχι στα επίπεδα που θα ήθελαν οι ομάδες- παρ’ όλα αυτά εξασφαλίζεται για λογαριασμό τους ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ για την καθεμία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη διαφαίνεται ότι οι ομάδες θα συμφωνήσουν και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο.

Η σχετική ανακοίνωση από Σούπερ Λιγκ 2 είναι η εξής:

«Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

-Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 – Ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ΕΡΤ Α.Ε.
-Διάφορα Θέματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ