9 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες

9-ζευγάρια-παπούτσια-που-πρέπει-να-έχου-309221

Αν ζούσαμε με τους κανόνες Carrie Bradshaw, τότε όλες οι γυναίκες το μοναδικό παπούτσι που θα έπρεπε να έχουν στη ντουλάπα τους είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες!

Μερικές φορές όμως, το ντύσιμο δεν αρκεί να είναι εντυπωσιακό αλλά πρέπει να ταιριάζει και με την περίσταση. Ωστόσο, δεν έχουμε όλες οι γυναίκες τον ίδιο προϋπολογισμό αλλά ούτε και τον ίδιο χώρο στην ντουλάπα! Για να δίνετε λοιπόν πιο εύκολα απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Τι να βάλω σήμερα;» έχουμε συγκεντρώσει τα 9 βασικά ζευγάρια παπουτσιών που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και συνδυάστε τα με το απαραίτητο dress code.

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες είναι το ιδανικό παπούτσι για μια μέρα με φορτωμένο πρόγραμμα, ειδικά αν έχετε πολλές μετακινήσεις. Είναι κομψές και casual μαζί, που σημαίνει ότι μπορείτε να τις συνδυάσετε με φούστες και φορέματα μέχρι τζιν παντελόνια.

Πάνινα παπούτσια με σόλα

Είναι άνετα, χρωματιστά και απίστευτα βολικά! Πάνε με όλα – από φόρμες μέχρι νυφικά – και το καλό είναι πώς φοριούνται χειμώνα – καλοκαίρι!

Μποτάκι αστραγάλου

Οι ουδέτερες αποχρώσεις και τα χαμηλά τακούνια είναι αυτά που το κάνουν δημοφιλή, σχεδόν όλο τον χρόνο.

Πλατφόρμες

Ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι για να τις φορέσουμε! Οι πλατφόρμες είναι άνετες στο περπάτημα και ταιριάζουν απίστευτα καλά με όλα – από φορέματα και φούστες, μέχρι τζιν και σορτσάκια.

Η κλασσική γόβα

Αυτό το ζευγάρι παπουτσιών, ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει. Κάνει κομψές τις εμφανίσεις σας στο γραφείο αλλά και τις βραδινές εξόδους. Είναι παπούτσι must για όλες τις κομψές κυρίες και δεσποινίδες.

Σανδάλια

Είναι το flat παπούτσι του καλοκαιριού. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και να δημιουργήσετε τα πιο stylish looks. Και είναι και πάρα πολύ άνετα. Ακόμη και καλεσμένη σε γάμο, μπορείτε να τα φορέσετε.

Μπότες ιππασίας

Για το φθινόπωρο, το χειμώνα, τη βροχή, οι μπότες ιππασίας είναι το ιδανικό παπούτσι που χαρίζει κομψότητα και προστασία. Είναι σικ και πρακτικά μαζί!

Nude Γόβες

Οι nude γόβες φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Πάνε με όλα, τραβάνε τα βλέμματα όλων και επιπλέον κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά!

Λουστρίνι – τύπου κολεγιακό

Τα αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί δίνουν μια σοφιστικέ διάθεσή. Συνδυάστε τα με κάθε outfit της γκαρνταρόμπας σας και φορέστε τα τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους σας. Οι εμφανίσεις σας θα μείνουν αξέχαστες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook