9 μοναδικά σχέδια για να μην είναι βαρετά τα πασχαλινά σου αυγά

9-μοναδικά-σχέδια-για-να-μην-είναι-βαρετ-1426755

Ξέφυγε από τη μονοτονία το φετινό Πάσχα.

Τα σχέδια των πασχαλινών αυγών δε χρειάζεται να είναι μονόχρωμα και βαρετά. Ωραίο το κόκκινο, αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλες και πολύ εντυπωσιακές επιλογές.

Οι ιδέες που θα σου δώσουμε σήμερα θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο δημιουργική πλευρά σου, αλλά και θα ξετρελάνουν τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους καλεσμένους σου.

Από ζωγραφισμένα με λουδούδια μέχρι ombre αυγά, αυτές οι επιλογές ακολουθούν τις πιο hot τάσεις του 2022.

Marbled Indigo Eggs

Painterly Eggs

Αυτά τα artistic αυγά θα σου θυμίσουν μετα-ιμπρεσιονιστικό πίνακα. Μπορείς να επιλέξεις χρώματα από οποιαδήποτε παλέτα, αλλά τα όμορφα και φωτεινά παστέλ ακρυλικά χρώματα είναι ιδανικά για την άνοιξη και θα σου φτιάξουν το κέφι.

Black&White Graphic Eggs

Αν είσαι λάτρης του μοντέρνου design, αυτά τα ασπρόμαυρα πασχαλινά αυγά με γραφικά, φτιάχτηκαν για εσένα. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι και ένας μαύρος ανεξίτηλος μαρκαδόρος.

Fruit and Veggie Eggs

Για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση πασχαλινών αυγών, μετάτρεψέ τα σε… φρούτα. Θα χριεαστείς ακρυλικό χρώμα σε διάφορα χρώματα, πράσινο χαρτόνι και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Βάψε τα αυγά ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα των φρούτων και των λαχανικών της επιλογής σου και χρησιμοποίησε το χαρτόνι για να δημιουργήσεις φύλλα και να τα κολλήσεις στα αυγά.

Washi Tape Eggs

Εάν δε θέλεις να ασχοληθείς με τον χρωματισμό των πασχαλινών αυγών, το washi tape θα σου λύσει τα χέρια. Παίξε με διάφορα σχέδια washi tape και δες στο παραπάνω βίντεο όλη τη διαδικασία.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις 4 ακόμη ξεχωριστές ιδέες για να βάψεις τα πασχαλινά σου αυγά.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook