9 σημάδια που σου δείχνουν τι σεξ κάνει

9-σημάδια-που-σου-δείχνουν-τι-σεξ-κάνει-725155

Δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι το κρεβάτι για να διαπιστώσεις τις επιδόσεις του στο σεξ. Υπάρχουν 9 σημάδια που σε βοηθούν να μάθεις τι είδους σεξ κάνει ώστε να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου από πριν! Τα αλιεύσαμε από το Womenonly.gr και σας τα παρουσιάζουμε.

Είναι καλός όταν:

Είναι δίγλωσσος. Το να μπορεί να χειριστεί σωστά δύο γλώσσες απαιτεί κόπο και εξυπνάδα, την οποία μπορεί να φανερώσει και στο κρεβάτι.

Έχει σκύλο. Ένας άνδρας που μπορεί να βάλει τις ανάγκες ενός τετράποδου πάνω από τις δικές του, είναι πιο πιθανό να θέσει την δική σου απόλαυση πάνω από τη δική του και στο σεξ.

Δεν είναι και το πρώτο κουκλί. Αν κάτι του λείπει εμφανισιακά, θα προσπαθήσει περισσότερο στο σεξ για να σε ικανοποιήσει.

Μυρίζει ωραία. Η μυρωδιά αποτελεί ένα σπουδαίο συστατικό της σεξουαλικής έλξης και ένας άντρας που έχει ωραία φυσική ομορφιά σημαίνει πως σου ταιριάζει και περισσότερο στο ζευγάρωμα.

Έχει ωραία κορμοστασιά. Έχει μάθει να στέκεται σωστά και αυτό δείχνει πως ξέρει να διαχειρίζεται ανάλογα όλα τα μέλη του σώματός του.

Μιλάει με χέρια του. Έχει πάθος και είναι λογικό πως δεν το περιορίζει μόνο στη συζήτηση.

Δεν είναι τόσο καλός όταν:

Δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του. Αν δεν έχει πρόθεση να αλλάξει τη ρουτίνα ή τις συνήθειες σου για εσένα, το πιθανότερο είναι να είναι κάπως δύσκαμπτος και στο κρεβάτι.

Είναι τρομερά προβλέψιμος. Δεν σου κάνει καμία έκπληξη αλλά ούτε και σε αυτόν του αρέσει να τον ξαφνιάζουν. Είναι πιθανό λοιπόν να μην έχει φαντασία και στο σεξ.

Έχει εμμονή με τους φίλους του και αυτό δείχνει ότι έχει ανάγκη να είναι αποδεκτός από πολύ κόσμο. Επομένως είναι πιθανό να μην του φτάνει η δική σου αποδοχή στο κρεβάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook