9χρονος πέθανε προσπαθώντας να σώσει τη μητέρα του που πνιγόταν

9χρονος-πέθανε-προσπαθώντας-να-σώσει-τ-262444

Ένα παιδί ήρωας από το Ιλινόι, έχασε τη ζωή του, λίγες μέρες μετά την αγωνιώδη του προσπάθεια, να σώσει τη μητέρα του από το βυθιζόμενο αυτοκίνητό τους.

Το αυτοκίνητό τους, έπεσε μέσα σε μια λίμνη και ο 9χρονος Ρονάλντο Ραμίρες, μαζί με την αδερφή του κατάφεραν να βγουν έξω. Όχι όμως και η μητέρα τους. Έτσι, ο μικρός ανακοίνωσε στην 7χρονη αδερφή του, πως θα πάει να τη σώσει.

Οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μικρή να προσπαθεί να επιπλεύσει και την έβγαλαν από το νερό, όμως ο μικρός Ρονάλντο σώθηκε 30 λεπτά μετά, από το βυθιζόμενο αυτοκίνητο.

Την 31χρονη μητέρα, κατάφεραν να τη βγάλουν από το αυτοκίνητο αφού είχε περάσει 40 λεπτά κάτω από το νερό. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε και πέθανε μια μέρα πριν από το γιο της.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγου, η μητέρα πρέπει να επιτάχυνε, και στη συνέχεια να χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βρέθηκε να βυθίζεται στη λίμνη.

Το 7χρονο κοριτσάκι είναι μια χαρά στην υγεία του, όχι όμως και ο 9χρονος Ρονάλντο που μόλις είχε τελειώσει την τρίτη δημοτικού. «Του είπα να έρθει μαζί μου» είπε το κοριτσάκι με δάκρυα στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε την απάντησή του: «Πρέπει να επιστρέψω για τη μαμά»

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook