850 πωλητές και άλλα στελέχη της TUI/UK στην Κρήτη

850-πωλητές-και-άλλα-στελέχη-της-tui-uk-στην-κρ-776731

Άνοιξε την Πέμπτη στο Ηράκλειο Κρήτης η αυλαία της συνδιάσκεψης της Tui με τίτλο «TUI RETAIL CONFERENCE 2019», που θα διαρκέσει έως τις 3 Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν 850 υπάλληλοι πωλητές/key retail employees του εν λόγω Τ.Ο καθώς επίσης και σημαντικά στελέχη όπως οι Περιφερειακοί Δ/ντές Πωλήσεων, προσωπικό του Τ.Ο κ.λ.π. Η απόφαση να πραγματοποιηθεί το εν λόγω Συνέδριο στην Κρήτη εδράζει στο γεγονός ότι η TUI UK στοχεύει στην κατευθείαν επαφή του προορισμού με τους πωλητές και τους Δ/ντές πωλήσεων της εταιρείας με το τουριστικό προϊόν της περιοχής το οποίο και αποτελεί βασικό προορισμό στους καταλόγους των πωλητών της ΤUI UK.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου στο οποίο  μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα στρατηγικής του Τ.Ο., νέες τεχνολογίες και στόχοι της εταιρείας σχετικά με την προώθηση τουριστικών προορισμών προγραμματίζονται επισκέψεις σε ξενοδοχεία της περιοχής, σε αρχαιολογικούς χώρους καθώς και σε περιοχές ιδιαίτερου κάλλους της Κρήτης, με στόχο την εμπειρία και την επαφή των πωλητών με το τουριστικό προϊόν της περιοχής, στο πλαίσιο προώθησης του προορισμού και της Ελλάδας γενικότερα στην τουριστική αγορά της Βρετανίας και ειδικότερα στο πελατολόγιο του Τοur Operator. Επιπροσθέτως προγραμματίζεται και η διοργάνωση GALA στο οποίο – εκτός άλλων – θα βραβευθούν και οι πιο σημαντικοί Δ/ντές της εταιρείας.

Ο ΕΟΤ από την πλευρά του προκειμένου να στηρίξει την εκδήλωση αποφάσισε την αγορά χορηγικού πακέτου συνολικού ύψους 65.000 ευρώ.

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook