Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Χανιά ο 4ος Μαραθώνιος Κρήτης | Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-στα-χανιά-ο-4ο-848259

Ο Μανώλης Σηφάκης, από την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου τερμάτισε 1ος στον 4ο Μαραθώνιο Κρήτης, με χρόνο 2 ώρες 44′ 08”.

Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 4ος Μαραθώνιος Κρήτης (ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη) στα Χανιά. Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι με τους δρόμους να δίνονται ξανά στην κυκλοφορία.Οι συμμετοχές ανδρών-γυναικών ξεπέρασαν τις 260 ενώ με σύμμαχο τον καλό καιρό, Χανιώτες και τουρίστες κατέκλυσαν το κέντρο των Χανίων για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση.

Τον όρκο του αθλητή διάβασε ο νικητής των δυο πρώτων διοργανώσεων και της φετινής, Μανώλης Σηφάκης, ενώ την εκκίνηση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Σταύρος Φιωτάκης και ο πρόεδρος του ΣΔΥΧ, Γιώργος Αλογδιανάκης.

Οι δρομείς κάλυψαν την απόσταση των 42.195μ κινούμενοι κυρίως στην παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου φτάνοντας μέχρι και λίγο μετά το στρατόπεδο του Μάλεμε, απ’ όπου έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν για τον τερματισμό στην Δημοτική Αγορά.

 

Πρώτος ξανά ο Σηφάκης

Ο Μανώλης Σηφάκης, από την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου τερμάτισε 1ος στον 4ο Μαραθώνιο Κρήτης, με χρόνο 2 ώρες 44′ 08” ενώ στις γυναίκες πρώτη ήρθε η Ειρήνη Πευκιανάκη.

 

Αποτελέσματα 10χλμ

Λίγο πριν τις 10 το πρωί, ολοκληρώθηκε ο αγώνας των 10χλμ (αγώνας ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ήρωα Χανιώτη σμηναγού Κώστα Ηλιάκη).

Στα 10χλμ η κατάταξη είναι η εξής:

  1. Kωστάκης Αντώνιος με χρόνο 34:57»
  2. Puiggross Guillermo με χρόνο 35:02»
  3. Χατζάκης -Καζάνης Χρήστος με χρόνο 35:02»
  4. Μαστοράκης Γιώργος με χρόνο 36:08»

Ακολούθησαν στις 12 το μεσημέρι ο αγώνας των 5χλμ και η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με  με τα 2, 5χλμ, που ξεκίνησαν στη 1 το μεσημέρι. Στους δύο μικρότερους δρόμους η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε γιορτή για την πόλη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook