84.000 παιδιά μένουν εκτός ΚΔΑΠ – Παρέμβαση Μαμουλάκη στη Βουλή

84-000-παιδιά-μένουν-εκτός-κδαπ-παρέμβαση-1440102

Το γεγονός ότι 84.000 παιδιά εξακολουθούν να είναι εκτός ΚΔΑΠ καθώς και ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι σε δημοτικά ΚΔΑΠ βρίσκονται υπό την απειλή της απόλυσης ή της δραματικής μείωσης των ωρών εργασίας τους, αναδεικνύει με την κατάθεση της επιστολής του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΚΔΑΠ, ως Αναφοράς προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Με την επιστολή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ζητά, μεταξύ άλλων, την απορρόφηση όλων των παιδιών που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, την άμεση χορήγηση των 10.500 επιπλέον voucher εντός του Οκτώβρη καθώς και μόνιμη, σταθερή και επαρκή χρηματοδότηση βάσει πλήρους λειτουργικού κόστους των Δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από τους συναρμόδιους Υπουργούς σχετικά με το αν θα ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook