8 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσεις τον χώρο σου

8-υπέροχες-ιδέες-διακόσμησης-για-να-ανα-1062157

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις αυτή την περίοδο από το να ανανεώσεις τον χώρο μέσα στο οποίο ζεις (ελπίζουμε για το καλό όλων) σε εικοσιτετράωρη βάση.

#ΜένουμεΣπίτι και το μετατρέπουμε στο ομορφότερο καταφύγιο, με μοντέρνες ιδέες, που θα το κάνουν να δείχνει λιγότερο αποπνικτικό.

Τα φυτά είναι η καλύτερη συντροφιά και…πινελιά

Αναμφίβολα η προσθήκη μερικών «πράσινων» λεπτομερειών κάνει το σπίτι να μοιάζει πιο ζεστό και να αποπνέει αυτή τη cosy αίσθηση, που σίγουρα χρειάζεσαι για να επιβιώσεις μέσα σε αυτό για τουλάχιστον 14 ημέρες ακόμα.

Επιπλέον ενδεχομένως δεν έχεις σκεφτεί πως η φροντίδα των φυτών είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα, που σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Βρες την πιο ατμοσφαιρική γωνιά και μετάτρεψέ την σε working space

Αν υπάρχει ένας χώρος που σου είναι απολύτως χρήσιμος αυτή τη στιγμή, είναι το γραφείο. Ακόμα και αν δεν έχεις πολλά τετραγωνικά στη διάθεσή σου, όλο και κάποια γωνιά μπορείς να ξεκλέψεις και να την διαμορφώσεις σε ένα ατμοσφαιρικό working space, που θα σε εμπνέει και θα βάζει φωτιά στην δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σου. Το να δουλεύεις στον καναπέ ή στο κρεβάτι (πίστεψέ μας!) δεν βοηθάει και εύκολα θα σε κάνει να βαλτώσεις…

Ώρα να οργανώσεις την κουζίνα σου (τώρα δεν έχεις δικαιολογία)

Έχεις τακτοποιήσει το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, τις ντουλάπες ακόμα και το μπάνιο, αλλά την κουζίνα την αποφεύγεις δια ροπάλου ακόμα και τώρα που δεν έχεις με τι να απασχολήσεις τον εαυτό σου.

Δεν έχεις πλέον καμία απολύτως δικαιολογία.. Είναι η τέλεια στιγμή για να βάλεις μια τάξη εκεί μέσα, να οργανώσεις τα συρτάρια, να ξεκαθαρίσεις τα ντουλάπια εκείνα που δεν τολμάς καν να ανοίξεις και να κατασταλάξεις στο τι πρέπει να δώσεις και τι να κρατήσεις εκεί μέσα.

Μια τακτοποιημένη κουζίνα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις τώρα στον εαυτό σου. Άλλωστε λίγο πολύ όλη μέρα εκεί μέσα είσαι…

Οι neutral τόνοι ξεκουράζουν το μάτι!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες της «απομόνωσης», η φορτωμένη διακόσμηση γρήγορα θα σε κουράσει! Επένδυσε σε πιο minimal χρώματα, υφάσματα αλλά και διακοσμητικά χώρου και κάνε το χώρο σου να αποπνέει μια γαλήνη που μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.

Αφού δεν μπορείς να βγεις έξω, φέρε την άνοιξη στο σπίτι σου

Όσα περισσότερα τα κάδρα, τόσο καλύτερη η διάθεση

Να η ευκαιρία σου να φτιάξεις το μπαλκόνι!

Μην απαξιώνεις το μπαλκόνι! Μόνο προνόμιο είναι αν το έχεις, πόσο μάλλον σε τέτοιους καιρούς, που αποτελεί την (μοναδική) διέξοδο σου μέσα στη μέρα.

Διακόσμησέ το με φαναράκια, κηροπήγια, ριχτάρια, λουλούδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάς αποθηκευμένο στα ντουλάπια το σπιτιού σου και μεταμόρφωσέ το σε ένα ρομαντικό καταφύγιο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα ατμοσφαιρικό bistro, ένα μπαρ ή ακόμα και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Κλείσε τον ρομαντισμό στο μπάνιο (έχει και τα θετικά της η καραντίνα…)

Πηγή: Elle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook