8 σημάδια που αποδεικνύουν πόσο πολύ σε θέλει

8-σημάδια-που-αποδεικνύουν-πόσο-πολύ-σε-1039579

Αν είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή αν βγαίνεις ακόμα τα πρώτα ραντεβού, είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι αν o φίλος σου σε θέλει ή όχι. Ε λοιπόν, αν δεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια τότε σίγουρα σε έχει ήδη ερωτευτεί.

1 Αν φτάσει το ραντεβού σας μέχρι το τέλος

Πολλοί άνδρες συνηθίζουν να διακόπτουν τα ραντεβού τους γρήγορα όταν θεωρούν πως η κοπέλα που έχουν απέναντί τους δεν τους ενδιαφέρει. Αν ο δικό σας αφιερώνει μπόλικο χρόνο στο ραντεβού σας και δεν δείχνει να ανυπομονεί να τελειώσει, τότε είστε σε καλό δρόμο.

2 Θέλει να είστε οι δυο σας στα πρώτα ραντεβού

Είναι σημαντικό ο μέλλων σύντροφός σας να θέλει και να επιδιώκει να περάσει χρόνο μόνος του μαζί σας. Αν δεις ότι από το πρώτο ραντεβού καλεί τους φίλους του τότε αυτό μπορεί και να μην είναι καλό σημάδι.

3 Αν επεκτύνει το ραντεβού σας

Αν για παράδειγμα έχετε κανονίσει να πάτε σινεμά και αυτός μετά την ταινία σας προτείνει να πάτε για ποτό ή για γλυκό ή για φαγητό ή για οτιδήποτε έξτρα τότε όλα βαίνουν καλώς. Αυτός ο άνδρας σας θέλει!

4 Αν σας προτείνει και άλλο ραντεβού

Αν σας προτείνει και άλλο ραντεβού μετά το τέλος του πρώτου σημαίνει πως όλα πάνε καλά. Για να σας προτείνει ραντεβού σημαίνει πως του έχετε τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον.

5 Αν σας στείλει μήνυμα με το που πάτε σπίτι

Ένα πολύ καλό σημάδι είναι να σας στείλει μήνυμα μετά το ραντεβού για να σας πει πόσο ωραία πέρασε μαζί σας. Βέβαια, αν δεν σας στείλει μην τα βάψετε μαύρα. Υπάρχει ακόμα ελπίδα να σας στείλει τις επόμενες μέρες.

6 Αν σας στέλνει τακτικά μηνύματα και φαίνεται πως θέλει να κρατήσει μια επαφή

Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα τότε σίγουρα θα προσπαθήσει να κρατήσει επαφή μαζί της μέχρι το επόμεν ραντεβού.

7 Αν οργανώνει ενδιαφέροντα ραντεβού

Το να σας πάει απλά για φαγητό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Αν όμως κανονίζει πάντα ιδιαίτερα ραντεβού σημαίνει ότι πραγματικά θέλει να σας εντυπωσιάσει.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook