8 πρωτότυπα ράφια που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας

8-πρωτότυπα-ράφια-που-μπορούμε-να-φτιάξ-1700394

Μπορεί να έχετε κουραστεί να βλέπετε τις ίδιες βαριές βιβλιοθήκες στο σπίτι σας. Μπορεί να μην έχετε αρκετό χώρο για να τις τοποθετήσετε ή μπορεί να προτιμάτε μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Για όλους αυτούς τους λόγους, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και εκδοχές ραφιών για το σπίτι μας. Εδώ έχουμε συλλέξει τις ευκολότερες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας.

1. Ράφια σε διάτρητο πίνακαΑν τα ξεχωριστά ράφια σας φαίνονται ακατάστατα, δοκιμάστε τον διάτρητο πίνακα. Θα αποκτήσετε επιπλέον χώρο για βάζα, φυτά, καθρέφτες, φωτογραφίες κλπ. και θα ζεστάνετε το χώρο περισσότερο λόγω της μεγάλης ξύλινης επιφάνειας που θα καλύπτει τον τοίχο. Επιπλέον, αν τα βαρεθείτε, αλλάζετε τη θέση των ραφιών.

2. Εξάγωνα ράφιαΑυτά τα ράφια φτιάχνονται εύκολα ακόμα και από ξυλάκια παγωτού. Αρκεί να βρείτε την κατάλληλη ξυλόκολλα και μπορείτε να δημιουργήσετε τα σχέδια που θέλετε.

3. Ράφια με πλαίσιο ΑΕδώ χρειάζεστε απλά μεγάλες τάβλες διάφορων μεγεθών και μάλιστα μπορείτε να βρείτε ξύλα σε σχηματισμό ξύλινης σκάλας. Ιδανικό για μεγάλους τοίχους. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μινιμαλιστική μορφή ραφιών.

4. Ράφια με σχοινιάΤα μόνα που χρειάζεστε είναι δύο μεγάλα γερά και χοντρά σχοινιά και ένα κομμάτι ξύλου στο πλάτος και μήκος που θέλετε. Αρκεί να κάνετε τις τρύπες στον τοίχο και στο ξύλο και το ράφι είναι έτοιμο.

5. Ράφια από παλιά ξύλινα κασόνιαΜην πετάτε τα παλιά κασόνια που βρήκατε στην αποθήκη της γιαγιάς και του παππού. Κρεμάστε τα απλά στον τοίχο σε όποιο σχηματισμό θέλετε. Ιδανικά για την κουζίνα ή για το μπάνιο.

6. Ράφια που επιπλέουνΥπάρχουν τόσες πολλές επιλογές DIY για ράφια που επιπλέουν, αλλά η συγκεκριμένη ιδέα είναι ενδιαφέρουσα καθώς το σκοινί μπορεί να κρατήσει ό,τι θέλουμε και έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν θα πέσει κάτι. Για να το καταφέρετε, χρειάζεστε απλά δύο γάντζους, ένα σκοινί και δύο μεγάλες ξύλινες χάντρες.

7. Ράφια από παλιά αντικείμεναΗ παλιά σανίδα του skateboard είναι υπέροχη ιδέα για το υπνοδωμάτιο ενός εφήβου. Και καθόλου δύσκολο. Απλά την καθαρίζετε καλά και προσθέτετε δύο βραχίονες.

8. Ράφια από πραγματικά βιβλίαΓι’ αυτά τα κρεμαστά ράφια, θα χρησιμοποιήσετε δύο με τρία σκληρόδετα βιβλία ώστε να είναι σταθερά. Και στη συνέχεια θα τα τρυπήσετε σε τέσσερα σημεία ώστε να περάσετε τα σκοινιά.

enallaktikidrasi.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook