8 πράγματα που σε κάνουν ακαταμάχητη στους άντρες

8-πράγματα-που-σε-κάνουν-ακαταμάχητη-στ-64839

Μπορεί να ξέρεις ή να υποψιάζεσαι ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι γυναίκες που είναι ακαταμάχητες στους άντρες αλλά για να να μην έχεις αμφιβολίες σου παρουσάζουμε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που έχουν οι γυναίκες που λατρεύουν οι άντρες!

Το άρωμα σου:

Ένα «ιδιαίτερο» άρωμα: προσχή εδώ, δεν μιλάμε για ένα άρωμα που είναι έντονο και του «τρυπάει» την μύτη αλλά ένα άρωμα που σου ταιριάζει και είναι το χαρακτηριστικό σου. Ψέκασε το άρωμα στους καρπούς, γύρω από τον λαιμό σου και πίσω από τα αυτιά σου και μην «λουστείς» με αυτό! Αυτή η μυρωδιά που θα αφήνεις στο πέρασμα σου είναι αυτό που θα του μείνει!

Το συναισθηματικό IQ σου:

Φυσικά ως γυναίκα θα περιμένει ο καλός σου να είσαι βαθιά συναισθηματική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει διαρκώς να κλαις. Η γυναίκα με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης ενθαρρύνει και εμπνέει τον άντρα που βρίσκεται δίπλα της όποτε εκείνος έχει ανάγκη από το κίνητρο αυτό. Μια γυναίκα που λέει τα σωστά πράγματα στη σωστή στιγμή είναι πάντα μια γυναίκα που εκτιμούν οι άντρες.

Πολύ χαμόγελο:

Φυσικά και κανείς δεν είπε να χαμογελάς διαρκώς απλά όταν είσαι ειλικρινής και γλυκιά πάντα σε εκτιμούν οι άντρες. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να έχεις ένα χαμόγελο μόνιμα στο πρόσωπό σου απλά σε όλους τους άντρες αρέσει να τους προσέχεις όταν μιλούν- ειδικά για ένα θέμα που δείχνουν πως είναι το φόρτε τους- αλλά και να γελάς με τα αστεία τους.

Πες την άποψή σου και θέσε τα επιχειρήματά σου:

Δεν χρειάζεται να συμφρωνείς με εκείνον σε όλα. Μπορείς να πεις την γνώμη σου και να θέσεις τα επιχειρήματά σου αν έχεις διαφορετική άποψη από εκείνον σε κάποια ζητήματα. Γενικά στους άντρες αρέσει να τους ενδιαφέρει να κουβεντιάσουν με μια γυναίκα και πως εκείνη εκτός από όμορφη είναι και ενδιαφέρουσα.

Μην είσαι επικριτική:
Μπορείς να του πεις την γνώμη σου ή να μιλήσεις για κάτι που κάνει με το οποίο δεν συμφωνείς αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι επικριτική μιας και έτσι αυτό που θα καταλάβει εκείνος είναι πως δεν μπορεί να σου μιλάει για όλα γιατί δεν αποκλείεται να κρίνεις τις πράξεις και τις επιλογές του.

Μην του δείξεις πως του ανήκεις:

Ακόμη και αν το σκέφτεσαι νύχτα-μέρα δεν χρειάζεται να καταλάβει πως είναι τα πάντα όλα για εσένα. Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περνάς χρόνο μαζί του έτσι ώστε να γνωρίζεστε μέρα με την μέρα και όταν βεβαιωθείς πως και εκείνος νιώθει όπως εσύ μπορείς να του ανοιχτείς περισσότερο πριν εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Άφησέ τον να σε κυνηγήσει και λιγάκι δεν θα του κάνει κακό!

Μην βάλεις στο περιθώριο τις δραστηριότητές σου:

Το να έχεις ένα ενδιαφέρον ή ένα χόμπι θα εντυπωσιάσει σίγουρα τον καλό σου. Οι γυναίκες που έχουν ενδιαφέροντα και χόμπι πάντοτε εξιτάρουν τους άντρες μιας και τις βρίσκουν ενδιαφέρουσες.

Είναι ευγενική όχι μόνο με εκείνον αλλά με όλους:

Φυσικά και είναι σχεδόν περιττό να πούμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι ευγενική και καλή όχι μόνο με εκείνον αλλά με όλους. Το να μιλάς ευγενικά σε όλους και να είσαι «ζεστή» με τον κόσμο που γνωρίζεις ακόμη και για πρώτη φορά είναι κάτι που σίγουρα θα του κάνει καλή εντύπωση και θα τον τραβήξει επάνω σου σαν μαγνήτης.

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook