8 πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

8-πιο-stylish-colorful-πλεκτά-για-να-υποδεχθείς-την-άν-1399194

Ο πιο ενημερωμένος οδηγός αγοράς για να βάλεις χρώμα στην ζωή σου!

Άνοιξη και χρώμα είναι λέξεις συνώνυμες, για να μην πούμε ταυτόσημες.

Ειδικά μετά από δύο χαμένες ανοιξιάτικες σεζόν, που λόγω πανδημίας περάσαμε στην καλύτερη των περιπτώσεων με τις φόρμες μας και τα lounge wear που αγοράσαμε από κάποιο online store εν μέσω lock down, ήρθε η στιγμή να τα δώσουμε όλα.

Χρώματα, prints, patterns, ρίγες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μπήκαν στην ζωή μας ήδη από την περίοδο του χειμώνα, αφού η μόδα και οι αγαπημένοι μας designers άκουσαν την επιθυμία μας για κάτι χαρούμενο και fun και φρόντισαν να επαναφέρουν το χρώμα πιο δυναμικά από ποτέ στις ζωές μας. Τέρμα για λίγο στα neutrals και τα basics, ήρθε η ώρα για δράση.

Βέβαια, ο καιρός δεν έχει πάει μέχρι στιγμής ακριβώς όπως το φανταζόμασταν, με τον Μάρτιο να μας βρίσκει με μάλλον χειμερινές θερμοκρασίες. Ωστόσο, η μέρα μεγαλώνει και η αίσθηση πως η άνοιξη ήρθε στην πόλη είναι έντονη.

Χρώμα και άνεση σε μια και μοναδική λύση

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να συνδυάσουμε χρώμα και coziness; Η λέξη κλειδί είναι τα knitwears. Τα πλεκτά μας πουλόβερ, που φορέσαμε μετά μανίας τα τελευταία χρόνια και έχουν αναδειχθεί ίσως στην πιο δυνατή τάση των τελευταίων σεζόν. Φορέματα, γιλέκα, cardigans και κλασικά sweaters γέμισαν την καθημερινότητα μας με στυλ και άνεση.

Στα must buys του μήνα πρέπει, λοιπόν, να εντάξεις και ένα (ή περισσότερα) colorful πλεκτά. Στα πιο ενημερωμένα brands θα βρεις τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα αλλά και πλέξεις που δεν φαντάζεσαι.

Το έντονο πράσινο, το κόκκινο και όλες οι αποχρώσεις του ροζ και μωβ έχουν γίνει οι πρωταγωνιστές του street style, με τα πιο ενημερωμένα fashion girls να ποντάρουν για ακόμη μια φορά στα knitwears. Συνδύασε χρώμα σε top και παντελόνι, κάνοντας έξυπνο colorblocking, ενώ μην διστάσεις να απογειώσεις τα looks σου, βάζοντας prints και χρώμα μαζί σε ένα outfit.

Επιλέξαμε 8 για να διαλέξεις:

 

 

 

 

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook