8 outfits με λευκό t-shirt και τζιν για να φορέσεις την άνοιξη στο γραφείο

8-outfits-με-λευκό-t-shirt-και-τζιν-για-να-φορέσεις-τη-1418167

Τα δύο αγαπημένα σου fashion staples σε 8 πρωτότυπα σύνολα για το γραφείο

Το καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε γυναίκας. Είναι ακόμη πρωί, δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο καιρός της ημέρας και οι θερμοκρασίες, ειδικά τώρα την άνοιξη, και η έμπνευση σου δεν είναι και στα καλύτερα της, όταν προσπαθείς να συγκροτηθείς και να μην ξεχάσεις τίποτα από αυτά που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα.

Είναι γνωστό, ότι οι περισσότεροι fashion stylists και οι πιο κομψές γυναίκες, μας δίνουν την γνωστή συμβουλή να προετοιμάζουμε το outfit που θα φορέσουμε από την προηγούμενη, αλλά ο συγκεκριμένος στόχος είναι μάλλον μη ρεαλιστικός για τις περισσότερες από εμάς, που σίγουρα έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε για να περάσουμε το βράδυ μας.

Έτσι, καταλήγεις να φοράς τα ίδια και τα ίδια, παρά τα αμέτρητα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα σου, κάνοντας εμφανίσεις χωρίς έμπνευση, αλλά έχοντας ως πρώτο σου μέλημα την άνεση (εννοείται!), για να μπορέσεις να κινηθείς ανάμεσα στις αμέτρητες υποχρεώσεις της μέρας σου.

Τα 8 outfits με λευκό t-shirt και τζιν παντελόνι που θα σου λύσουν τα χέρια

Επειδή, όμως, το look του γραφείου είναι συχνά και το look της ημέρας, αφού μετά την δουλειά θα πας για ψώνια, φαγητό και ποτό, καλό θα ήταν τώρα που μπήκε και η άνοιξη και οι έξοδοι στην πόλη έχουν ξεκινήσει να γίνονται καθημερινές, να δώσεις μία παραπάνω σημασία στο πώς ντύνεσαι για το γραφείο. Η πιο εύκολη και ασφαλής λύση είναι να στηριχτούμε για ακόμη μια φορά στα fashion staples, δηλαδή όλα εκείνα τα κομμάτια που πρέπει να έχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκα. Είναι κομψά, διαχρονικά, άνετα και αποτελούν τα μαγικά συστατικά ενός πετυχημένου styling.

Αυτή τη φορά, βρήκαμε τα 8 πιο ενημερωμένα σύνολα με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt, που σίγουρα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορεί αρχικά, να σου ακούγονται πολύ απλά, και ίσως ακατάλληλα, για τον χώρο του γραφείου, ωστόσο με τα σωστά αξεσουάρ και το απαραίτητο layering, είναι ο ιδανικός καμβάς για ένα elegant morning look.

Με απλές κινήσεις και έξυπνα combos, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για το τι θα βάλεις αύριο το πρωί.

Δες το παρακάτω βίντεο:

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook