8 ιδέες για να οργανώσεις τα καλλυντικά και να αξιοποιήσεις το χρόνο που #μενουμεσπιτι

8-ιδέες-για-να-οργανώσεις-τα-καλλυντικά-1018379

Τηρώντας τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας, καθένας ξεχωριστά βάζει το δικό του λιθαράκι στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, καθυστερούμε τη διασπορά του, βοηθάμε να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο σύστημα υγείας και εκμεταλλευόμαστε με τον καλύτερο και πιο δημιουργικό τρόπο το χρόνο που «Μένουμε Σπίτι».

Ένα από τα πράγματα που προτείνω είναι η οργάνωση των αμέτρητων καλλυντικών που βρίσκονται αποθηκευμένα σε νεσεσέρ, ντουλάπια και συρτάρια. Τοποθετώντας τα προϊόντα ανά είδος ακόμα και ανά χρώμα, ο χρόνος που απαιτεί ένα μακιγιάζ μειώνεται στο μισό, ενώ η διαδικασία του γίνεται πιο απολαυστική και εύκολη.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δεις ότι επαναχρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, όπως ένα μικρό καλάθι, ένα δίσκο, μια δίπατη πιατέλα για cup cakes ή ακόμη μια παλιά μολυβοθήκη ή ένα βάζο, τακτοποιείς το χώρο σου δίνοντάς του μια εκλεπτυσμένη αισθητική, διακοσμείς τις γωνιές που εσύ επιθυμείς συνδυάζοντας τα καλλυντικά με αρώματα, λουλούδια κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και φυσικά, παύεις να ψάχνεις τα προϊόντα όταν τα χρειάζεσαι!

Δες το βίντεο:

mareiclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook