8 εύκολοι τρόποι για να μαζέψεις χρήματα σε λίγο καιρό

8-εύκολοι-τρόποι-για-να-μαζέψεις-χρήματ-1420083

Σίγουρα το να μαζέψεις πολλά λεφτά στον κουμπαρά σου δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Ωστόσο, με απλές καθημερινές συνήθειες μπορείς σε ένα εξάμηνο για παράδειγμα να εξασφαλίσεις ένα ποσό που μάλλον δεν φανταζόσουν.

Ίσως με αυτή την τακτική να καταφέρεις να συγκεντρώσεις χρήματα για το ταξίδι που έχεις σχεδιάσει.

Δες 8 εύκολους τρόπους για να μαζέψεις λεφτά ακολουθώντας μερικές απλές συνήθειες:

1. Καφές από το σπίτι

Ένα έξοδο από αυτά που σου απορροφούν μεγάλο μέρος χρημάτων χωρίς να το καταλαβαίνεις. Υπολόγισε για παράδειγμα 1,5 ευρώ για καφέ κάθε μέρα επί 25 μέρες το μήνα, μας κάνει 37,5 ευρώ. Αν τώρα αυτό το κάνεις όλο το χρόνο, είσαι μέσα 450 ευρώ.

2. Κάνε λίστα για το σούπερ μάρκετ

Αν δεν κάνεις σίγουρα έχεις προσθέσει ένα έξοδο που δεν υπολόγιζες. Ακολουθώντας τη λίστα που έχεις φτιάξει, δεν ξεφεύγεις σε «έκτακτα» έξοδα. Αν πάλι πας έτσι, τότε κινδυνεύεις να ξεφύγεις πολύ από τον προϋπολογισμό σου.

3. Εντόπισε τα free events της περιοχής σου

Δεν είναι ανάγκη να επιλέγεις πάντα ό,τι έχει είσοδο ή κοστίζει ακριβά. Αναζήτησε τις δωρεάν εκδηλώσεις της περιοχής σου και διασκέδασε μια στο τόσο με μια από αυτές που σου ταιριάζει.

4. Κέρματα σε κουμπαρά

Ρίχνε σε ένα βαζάκι καθημερινά τα κέρματα που έχεις στο πορτοφόλι σου κάτω του 1€. Όλα όμως. Στο τέλος του έτους θα εκπλαγείς από τα λεφτά που θα έχει μέσα.

5. Παίρνε μαζί φαγητό στη δουλειά

Το γνωστό ταπεράκι θα σου μειώσει δραματικά τα έξοδα που κάνεις για φαγητό απ’ έξω.

6. Κάνε γυμναστική στο σπίτι ή έξω

Αν είσαι σε φάση που θες να μαζέψεις λεφτά τότε το γυμναστήριο μπορεί να μην σου είναι τόσο απαραίτητο. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις μερικές ασκήσεις στο σπίτι ή να πας για τρέξιμο σε ένα κοντινό πάρκο.

7. Έλεγξε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σου

Μπορεί να υπάρχει κάποιο καλύτερο και πιο συμφέρον στην αγορά με βάση τις ανάγκες σου. Ειδικά αν έχεις σύνδεση, πρέπει ανά διαστήματα να ελέγχεις τις προσφορές.

8. Απόφυγε να παραγγέλνεις τα βράδια στο σπίτι

Δεν είπαμε να μην παίρνεις ποτέ. Αλλά αν νιώθεις ότι το έχεις παρακάνει, συγκρατήσου και βάζε κάθε φορά τα λεφτά που θα έδινες για την παραγγελία σε έναν κουμπαρά. Σε λίγο καιρό θα έχεις μαζέψει ένα καλό ποσό.

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook