8% πάνω η επιβατική κίνηση το 12μηνο για την RYAN AIR

8-πάνω-η-επιβατική-κίνηση-το-12μηνο-για-τη-182726

ryanair_chania1Αύξηση 8% σε σχέση με πέρυσι καταγράφει στην επιβατική κίνηση η Ryanair για το δωδεκάμηνο που έληξε τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρία, η ετήσια κίνηση μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015, διαμορφώνεται σε 87,8 εκατ. επιβάτες.

Αύξηση 30% παρατηρείται στην επιβατική κίνηση της εταιρίας τον Ιανουάριο, με τη διακίνηση 5,98 εκατ. επιβατών, 1,3 εκατ. περισσότερων σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014.

Ο συντελεστής πληρότητας τον Ιανουάριο του 2015 εμφανίζεται αυξημένος κατά 12%, φτάνοντας το 83%, από 71% τον Ιανουάριο του 2014.

ryanair_KennyΟ Διευθυντής Marketing της Ryanair, Kenny Jacobs δήλωσε: «Η κίνηση της Ryanair μεγάλωσε κατά 1.3 εκ. (+30%) σε 5.98 εκ. πελάτες τον Ιανουάριο, καθώς ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 12 % φτάνοντας στο 83%, χάρι στους χαμηλούς μας ναύλους και στην συνεχόμενη επιτυχία του προγράμματός μας “Always Getting Better”, συντελώντας σε περισσότερες κρατήσεις και σε καλύτερο συντελεστή πληρότητας από τον αναμενόμενο, για το ιδιαίτερα ανεπτυγμένο χειμερινό μας πρόγραμμα. Με τα νέα μας δρομολόγια, τις ανεπτυγμένες συχνότητες και το πρόγραμμα Business Plus, η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook