7ες στην Ευρωπαϊκή άμμο οι Κρητικοπούλες Αντωνακάκη/Περδικάκη

7ες-στην-ευρωπαϊκή-άμμο-οι-κρητικοπούλ-877777

Με την 7η θέση και 88 πολύτιμους βαθμούς επιστρέφουν περήφανες από το τουρνουά μπιτς βόλεϊ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18  οι Κρητικοπούλες πρωταθλήτριες Γεωργία Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, που ολοκλήρωσαν την Κυριακή τις εμφανίσεις τους στο αυστριακό Μπάντεν.

Τα κορίτσια από το Ηράκλειο, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Νικόλαου Προύφα και ασφαλώς τη στήριξη των γονέων τους και ιδιαίτερα του χορηγού της ομάδας, Ιωάννη Περδικάκη, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά τους και τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Σάββατο, οι αθλήτριες της ΓΕΗ μετά την αήττητη πρόκρισή τους στην 8άδα έπεσαν πάνω στις πανίσχυρες Ρωσίδες και Νο 2 της διοργάνωσης, Μποτσάροβα/Γκούμπινα από τις οποίες γνώρισαν με 2-0 (21-7, 21-13) την παρθενική τους ήττα στο τουρνουά. Σήμερα οι Ρωσίδες θα παίζουν στον τελικό για τον τίτλο κόντρα στις Ισπανίδες φιναλίστ, Μορένο/Βεργκαρα (Νο 5)

Την Κυριακή στο παιχνίδι με τις Λετονές Νάμικε/Μπράιλκο (Νο 9) οι διεθνείς μας προσπάθησαν για το καλύτερο, έχασαν στα σημεία το α’ σετ και τελικά ηττήθηκαν με 2-0 (21-18, 21-11).

Στον τελευταίο κυριακάτικο αγώνα τους όμως για τις θέσεις 7-8 Αντωνακάκη/Περδικάκη απέναντι στις Βασβάρι/Βέκσεϊ από την Ουγαρία ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στην άμμο και με ένα πραγματικό… ρεσιτάλ σάρωσαν τις αντιπάλους με 2-0 (21-9, 21-12) σε λιγότερο από μισή ώρα (28′).

Στο αντίστοιχο τουρνουά των αγοριών οι Αλέξανδρος Κουρτίδης και Αριστείδης Χανδρινός, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Γιάννη Χαριτωνίδη, τερμάτισαν την πορεία τους στην αυστριακή άμμο, καταλαμβάνοντας την 9η θέση που τους χάρισε και 80 πολύτιμους πόντους.

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου οι Έλληνες πρωταθλητές ηττήθηκαν εύκολα από τα πάντσερ της Γερμανίας και 4η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης Mάιερ/Βίστ με 2-0 (21-19, 21-13.

Στην 9η θέση τερμάτισε εξάλλου και το δίδυμο της Κύπρου, Σαββίδης/Μιχαήλ που και αυτό άφησε εξίσου καλές αντυπώσεις με τους διεθνείς μας.Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εξάλλου στο Μπάντεν και το έργο της διεθνούς Ελληνίδας ρέφερι, Ελένης Τραχαλάκη. Η Χανιώτισσα ρέφερι υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και ανταγωνιστικά ματς στο Μπάντεν, κατάφερε για μια ακόμη φορά να εκπροσωπήσει επάξια την ελληνική διαιτησία σε ένα ακόμη διεθνές σημαντικό τουρνουά, διευθύνοντας, μεταξύ άλλων, την Κυριακή το μικρό τελικό κοριτσιών, ανάμεσα σε Τσεχία και Ουκρανία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook