700 εισιτήρια για το μάτς με Παναιγιάλειο

700-εισιτήρια-για-το-μάτς-με-παναιγιάλει-5910

Άρχισε από χθες (5/11) η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα του Α.Ο.Χανιά απέναντι στον Παναιγιάλειο, που θα γίνει την Κυριακή (11/11) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Έχουν εκδοθεί συνολικά 700 εισιτήρια, αφού τόσο μπορεί να… καλύψει το Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθότι πέραν των άλλων, υπάρχουν και αρκετά σπασμένα καθίσματα που στερούν τη δυνατότητα παρουσίας περισσότερου κόσμου.

Το κάθε εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει sold out πριν το ματς της Κυριακής, λαμβάνοντας υπόψιν την καλή εικόνα και τη νίκη του ΑΟΧ επί της Κορίνθου.

Στο μεταξύ, δεδομένα, στο στρατόπεδο το Α.Ο.Χανιά, επικρατεί συγκρατημένος ενθουσιασμός για το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση απέναντι στην Κόρινθο, την Κυριακή (4/11).

Ήταν μια νίκη που εξύψωσε την ψυχολογία στα ύψη, μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Φωστήρα, αλλά έδωσε στους παίκτες και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και ειδικά στους νέους σε ηλικία.

Ο Μουράτ Σεροπιάν γνωρίζει πολύ καλά τις παγίδες που υποκρύπτονται σε τέτοιους είδους περιπτώσεις, για το λόγο αυτό τηρεί χαμηλούς τόνους και το αυτό θα μεταδώσει στους παίκτες του, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, την τρίτη (6/11). Ούτως ή άλλως μπροστά είναι ο Παναιγιάλειος.

Ο ίδιος ο προπονητής του ΑΟΧ προσγείωσε άπαντες μετά το ματς με την Κόρινθο, δηλώνοντας ότι η ομάδα βελτιώνεται, αλλά βρίσκεται πολύ μακριά από το επίπεδο που θέλει ο ίδιος.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook