7 συμβουλές για να οργανώσετε σωστά τις αποσκευές σας

7-συμβουλές-για-να-οργανώσετε-σωστά-τις-1425560

Αν κάτι μαρτυρά την σχέση μας με τον χώρο, τον χρόνο και τα χρήματα είναι και η οργάνωση της βαλίτσας. Η τελευταία είναι ένα μέσο για να βιώσουμε με ασφάλεια την εμπειρία του ταξιδιού αλλά και κάτι βαθύτερο από αυτό. Η φωνή που αποκαλύπτει το πώς έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε την ύλη και τι είδους σχέση έχουμε αναπτύξει με αυτή. Τι είναι σημαντικό και τι όχι, τι είναι χρήσιμο για την επιβίωσή μας, τι είναι πολυτέλεια, τι κάνει την ζωή μας πιο εύκολη.

Κάθε ταξιδιώτης έχει να διηγηθεί και από μια ιστορία τρέλας με τις αποσκευές του κι ένα μάθημα που πήρε για τον εαυτό του και τη ζωή. Τα πάντα χωρούν σε μια βαλίτσα, όποιο κι αν είναι το μέγεθός της. Αρκεί αυτά να είναι τα απαραίτητα για να περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε.

7 χρήσιμες συμβουλές θα κάνουν την οργάνωση της βαλίτσας μια διαδικασία που ούτε θα σας κουράσει, ούτε θα σας στρεσάρει.

Το μέγεθος της αποσκευής επηρεάζει τον αριθμό των αντικειμένων που θα πάρετε μαζί σας

Ό πιο απλός τρόπος για να αποφύγετε να πάρετε μαζί σας υπερβολικά πολλά πράγματα είναι να αγοράσετε μία σκληρή βαλίτσα, με ύψος όχι παραπάνω από 55 εκατοστά (ώστε να την πάρετε μαζί σας στην καμπίνα αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο). Η συγκεκριμένη αποσκευή δεν επιτρέπει την υπερφόρτωσή της από αντικείμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook