7 οικονομικά υλικά που μπορούν να μεταμορφώσουν το εσωτερικό του σπιτιού σας

7-οικονομικά-υλικά-που-μπορούν-να-μεταμ-1568070

Υπάρχουν αρκετά οικονομικά υλικά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό του σπιτιού σας και κυριολεκτικά να το μεταμορφώσετε. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Κόντρα πλακέ

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται μια ιδιαίτερα… γοητευτική επιλογή: πρόκειται ουσιαστικά για λουστραρισμένα φύλλα ξύλου. Ωστόσο, αν το χρησιμοποιήσετε έξυπνα μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική και πολύ οικονομική λύση. Η κόντρα πλακέ είναι ιδανική για να κατασκευάσετε «χωστά» και επιτοίχια ράφια.

Τσιμεντόλιθος

Το τσιμέντο ίσως δεν είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για υλικά. Μπορεί, όμως, να δώσει ένα ιδιαίτερα κομψό βιομηχανικό στιλ στους τοίχους και τα πατώματα ή να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε τα δικά σας έπιπλα. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα μην το περάσετε με γυαλιστερή μπογιά.

Ακουστικά πλακάκια (ηχομόνωσης)

Ξεχωρίζουν για την δυνατότητα που έχουν να απορροφούν και να μειώνουν τον ήχο, αλλά είναι επίσης και ιδιαίτερα πρωτότυπα. Τοποθετήστε τα σε κάποιον τοίχο για να εξασφαλίσετε ένα ιδιαίτερο οπτικό ενδιαφέρον.

Χαλκοσωλήνες

Μια πολύ καλή επιλογή για μικρά projects που θα δώσει άλλον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Δείτε εδώ, για παράδειγμα, πως μπορείτε να κατασκευάσετε το δικό σας ιδιαίτερο φωτιστικό από χαλκοσωλήνες.

Φελλός

Ο φελλός είναι ιδανικός αν θέλετε να φέρετε ένα νέο και ζεστό υλικό στο εσωτερικό του σπιτιού σας το οποίο θα προσδώσει μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον. Μπορείτε να επενδύσετε με φελλό τους τοίχους και τα πατώματα ή ακόμα και να προμηθευτείτε διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα από αυτό το μοναδικό υλικό.

Φύλλα αλουμινίου

Με τα ειδικά επεξεργασμένα φύλλα αλουμινίου μπορείτε να ανανεώσετε την εσωτερική σας διακόσμηση. Υπάρχουν σε πολλά μεγέθη και υφές και μπορείτε να επενδύσετε με αυτά τις πόρτες, τα τραπέζια, τους τοίχους σας κ.α.

Διάτρητος πίνακας

Οι διάτρητοι πίνακες χρησιμοποιούνται συχνά για οργανωτικούς σκοπούς. Ωστόσο μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να δώσετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στους τοίχους σας. Στην κουζίνα, για παράδειγμα, ταιριάζουν απόλυτα – ειδικά αν τους βάψετε και σε ένα έντονο χρώμα!

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook