7 ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά last minute γιορτινά σύνολα

7-ιδέες-για-τα-πιο-εντυπωσιακά-last-minute-γιορτι-1347508

Ο χρόνος για τα πιο λαμπερά πάρτι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και είμαστε σε μία φάση αναζήτησης των σωστών συνόλων, που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Κάποιες μπορεί να έχουν ήδη μία σειρά από λαμπερές επιλογές κατά νου, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες (και πιστέψτε μας είναι αρκετές), που δεν έχουν καταλήξει ακόμη. Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους και στρες. Η ομάδα του Marie Claire φρόντισε να ψάξει και να βρει τις πιο λαμπερές last minute ιδέες, για εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σημασία έχει να προτιμήσετε κομμάτια, τα οποία σας κάνουν να νιώθετε άνετα και βγάζουν στην επιφάνεια την πιο διασκεδαστική πλευρά του εαυτού σας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος (ίσως πιο πολύ από ποτέ) στο επίκεντρο βρίσκονται οι παγιέτες, οι πολυτελείς υφές και οι bodycon σιλουέτες. Μία ματιά στην ντουλάπα σας ή της μαμάς σας θα σας εξασφαλίσει τις πιο party-ready επιλογές. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο ωραίες εμφανίσεις των it girls του Instagram, για να προγραμματίσετε τα γιορτινά σας look έγκαιρα.

Το στράπλες φόρεμα

To midi στράπλες φόρεμα αποτελεί μία έξυπνη και διαχρονική επιλογή. Το προτιμάμε σε μία ροζ απόχρωση με ένα τολμηρό σκίσιμο, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα προσθέσει έξτρα δόσεις sexiness. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του με ένα ζευγάρι γόβες σε μία neon απόχρωση και ένα κολιέ με πέρλες, όπως το fashion icon Emili Sindlev ή με αρβύλες, διχτυωτό καλσόν και ένα mesh μαύρο κορμάκι, για μία πιο edgy εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Το μπλέιζερ-φόρεμα

Για το επόμενο look, θα χρειαστείτε ένα oversized μπλέιζερ και μία εντυπωσιακή ζώνη. Αναζητήστε ένα από τη συλλογή σας ή δοκιμάστε να κάνετε μία επιδρομή στην γκαρνταρόμπα του μπαμπά σας ή του φίλου σας. Μαζί με ένα καλσόν σε μία φωτεινή απόχρωση και ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες έχετε ένα ολοκληρωμένο γιορτινό σύνολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JANKA POLLIANI (@polliani)

Η bodycon σιλουέτα

Ένα μίνι bodycon φόρεμα με vintage αέρα, σε μία έντονη κόκκινη απόχρωση αναβαθμίζεται απευθείας με ένα ροζ καλσόν και φούξια mules. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε τα πιο αστραφτερά σας σκουλαρίκια και είστε έτοιμες!

Little black dress

Το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα γίνεται σύμμαχός μας ακόμη μία φορά. Διαλέξτε το αγαπημένο σας και δοκιμάστε να το ανανεώσετε με ένα φιόγκο στα μαλλιά, ένα ζευγάρι βελουτέ μαύρα γάντια και φυσικά τα πιο λαμπερά σας κοσμήματα.

Extra tip: Μπορείτε να φορέσετε το βραχιόλι και το δαχτυλίδι σας, πάνω από τα γάντια για ένα επιπλέον τουίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Rose (@emmaleger)

Το αισθησιακό πλεκτό φόρεμα

Αν έχετε ένα πλεκτό φόρεμα με κοψίματα, ήρθε η ώρα να το βγάλετε από την ντουλάπα σας και να του δώσετε μία ευκαιρία να λάμψει στα πάρτι των γιορτών. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με statement σκουλαρίκια, platform μεταλλιζέ πέδιλα και ένα κομψό σινιόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????? (@carla_ginola)

Η disco φούστα

Μία φούστα με παγιέτες είναι σίγουρο απόκτημα, αν ζήσατε την περίοδο των 00s. Φέτος, ήρθε η ώρα να την ξαναφορέσετε μαζί με έναν μαύρο κορσέ και ladylike γόβες, όπως η Leonie Hanne. Μην παραλείψετε το μικρό τσαντάκι γεμάτα στρας, για ακόμη περισσότερη λάμψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Το μαύρο tuxedo

Τελευταίο αλλά εξίσου εντυπωσιακό, το κλασικό μαύρο κοστούμι έρχεται να σας λύσει τα χέρια ακόμη μία φορά. Το φοράμε ανοιχτό με ένα λαμπερό bralette ή κλειστό δίχως τίποτα από μέσα με ένα αστραφτερό μενταγιόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAURA ESCANES (@lauraescanes)

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook