7 φθινοπωρινοί συνδυασμοί για κάθε μέρα της εβδομάδας – Ευέλικτοι, κομψοί, ζεστοί

7-φθινοπωρινοί-συνδυασμοί-για-κάθε-μέρ-959221

Αν αφιερώνετε αρκετό χρόνο μέχρι να καταλήξετε στο outfit της -εκάστοτε φθινοπωρινής- ημέρας, τότε, αυτό συμβαίνει για έναν πολύ απλό λόγο: γιατί τα ρούχα που έχετε δεν επιτρέπουν ευέλικτους συνδυασμούς. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς ποια ρούχα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα. Αν επενδύσετε σε αυτά, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι απλή υπόθεση.

Πριν, όμως, συμβεί αυτό, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες κατευθείαν από τους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Αυτοί οι 7 συνδυασμοί πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των γυναικών και θα μηδενίσουν το χρόνο προετοιμασίας σας για το γραφείο και τις εξόδους σας.

1) Ενα μίνι φόρεμα και μια μίνι handbag: Οι τσάντες στο δεύτερο μισό του 2019 χωρούν μόνο τα απαραίτητα. Συνδυάστε τις με ένα υπέροχο μίνι φόρεμα. Οι μίνι handbags είναι κυρίαρχη τάση στο street style αυτή τη στιγμή.

2) Ενα leather κομμάτι (πουκάμισο, σακάκι, παντελόνι, φούστα) δημιουργεί ένα δυναμικό outfit όλες τις ώρες.

3) Πουλόβερ και statement φούστα: Ενας άνετος και feminine συνδυασμός, ιδανικός για τις εμφανίσεις στο γραφείο ή την απογευματινή σας έξοδο. Αυτή τη σεζόν επενδύστε σε μια φούστα με ιδιαίτερο pattern, θα κάνει την διαφορά.4) Layering στο slip dress: Συνδυάστε το με πουκάμισο, T-Shirt ή ζιβάγκο.

5) Midi dress και μπότες: Eνα φόρεμα με print ή statement μανίκια δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν.

6) Power suit: Οι fashionista δεν αποχωρίζονται το κοστούμι αυτό το φθινόπωρο.

7) Πουλόβερ και statement αξεσουάρ: Μια από τις hot τάσεις του φετινού φθινοπώρου είναι ο συνδυασμός casual ρουχισμού και statement κοσμημάτων -που σε άλλη περίπτωση θα φορούσατε σε επίσημη βραδινή έξοδο. Aναδείξτε τα cozy πουλόβερ με εντυπωσιακά κοσμήματα. Εδώ, το ντύσιμο από την μέση και κάτω δεν έχει τόση σημασία. Ενα τζιν, μια μίντι φούστα ή μια ψηλόμεση παντελόνα είναι ιδανικές επιλογές.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook