7 απίθανα μέρη που γνωρίζονται τα ζευγάρια! Εσύ, πού ψάχνεις;

7-απίθανα-μέρη-που-γνωρίζονται-τα-ζευγά-673443

Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίτα λίγο γύρω σου: Ο επόμενος μεγάλος σου έρωτας σε περιμένει!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτός ο ένας χρόνος περιορισμών και ατελείωτων ωρών μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος για εσένα που είσαι single. Η άνοιξη σε βρήκε εξουθενωμένη, με το ηθικό… στα πατώματα και μια σκέψη να μην σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια: Να δεις που έτσι θα πάει η κατάσταση μέχρι το καλοκαίρι! Αλήθεια τώρα;

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να βουλιάζεις στη μιζέρια. Chin up, girl και δες τα όλα αλλιώς για να σου πάνε όλα καλύτερα.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δεν ευθύνεται η πανδημία που είσαι single! Δεν χρειάζεται να φορέσεις τα high heels σου, να ολοκληρώσεις ένα τέλειο μακιγιάζ, να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα (αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ) και να χορεύεις στο αγαπημένο σου στέκι ως το πρωί, για να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν.

Ο έρωτας, αγαπημένη μου φίλη, κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις και -αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη- σε βρίσκει την πιο awkward στιγμή σου: Όταν έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα «φοινικάκι», όταν φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα (από εποχή… λυκείου) συνδυασμένα #οπωςναναι, όταν δεν έχεις ίχνος μακιγιάζ και είσαι φουλ αναψοκοκκινισμένη επειδή ο πάρα πολύ χαρούμενος για την ηλιόλουστη μέρα σκύλος σου έτρεχε non stop στην πλατεία!

Ο γενικός κανόνας είναι ότι ο έρωτας σε βρίσκει… όταν δεν τον ψάχνεις αλλά βέβαια αν είσαι εντελώς στον κόσμο σου, μέσα στην μιζέρια και έξαλλη με το παραμικρό, το πιθανότερο είναι να προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία.

Ας κάνουμε, λοιπόν, μαζί σήμερα ένα βήμα προς καλύτερες μέρες (με έρωτες, με χαρούμενες στιγμές και με πολύ fun), με ή χωρίς μέτρα περιορισμού για τον covid-19: Ψάξε μέσα σου την χαμένη αισιοδοξία/ αυτοπεποίθηση και φέρε τη στην επιφάνεια. Διώξε το άγχος από πάνω σου και μην προσπερνάς στιγμές. Κοίταξε στον καθρέφτη, χαμογέλα σε αυτό το κορίτσι απέναντί σου και κοίταξέ το όπως πραγματικά είναι: #παραπολυομορφο!

Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς; Τέλεια! Πάμε να δούμε μαζί 7 απίθανα μέρη που γνωρίζονται τα ζευγάρια (για να έχεις τον νου σου):

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ: Διάβασες όλη την πρόταση έτσι; Δεν πιστεύω να σταμάτησες στο «social media»! Γιατί το μυστικό είναι να γνωρίσεις ανθρώπους online όταν ψάχνεις spoiler για την σειρά που σου έγινε μανία, όταν ζητάς πληροφορίες για ένα ταξίδι στο Λονδίνο πχ (που δεν θα πας άμεσα αλλά θες να το ζήσεις), όταν ζητάς ένα συλλεκτικό t-shirt που δεν πρόλαβες να αγοράσεις και έχεις πάθει «φρίκη», όταν θες να βρεις ένα online streaming κτλ. Οι άνθρωποι που σου απαντούν (με σκοπό να σε βοηθήσουν) πιθανότατα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα. Τι καλύτερο; Κάνε focus!

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ (ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ): Φλερτάρεις όταν βγαίνεις για ψώνια στη γειτονιά σου; Κακώς! Να φλερτάρεις γιατί θα νιώσεις καλύτερα, γιατί αξίζει να χαμογελάς όταν σου χαμογελούν, γιατί όταν είσαι χαλαρή (και ψάχνεις την τέλεια ντομάτα) είναι η καλύτερη ώρα να φλερτάρεις και… το καλύτερο; Είσαι στη γειτονιά σου! Το αγόρι που σε φλερτάρει (και παραδέξου το, σου αρέσει πολύ) μένει κάπου κοντά σου. Αν βγεις στη λαϊκή με τη μαμά σου (την οποία δεν θα τρελάνεις κοιτάζοντας όλη την ώρα το ρολόι σου όμως) τα αποτελέσματα θα είναι πιο θεαματικά! Ναι, άφησε τη γυναίκα να πιάνει κουβέντα με όλους και να καμαρώνει «η κόρη μου είναι!» 😉

ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ: Ταράχτηκες; Για σκέψου το λίγο καλύτερα. Είσαι στο σπίτι μόνη και βαριέσαι. Έχεις βγει στο μπαλκόνι να διαβάσεις ένα βιβλίο να περάσει η ώρα. Και βαριέσαι. Και όοοοολοι οι single γείτονες το ίδιο! Πες μια καλημέρα, ποτέ δεν ξέρεις… (Αυτό εννοούσα, όχι να πετάς κανάτια σαν τη λατρεμένη Θεία απ’ το Σικάγο).

ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: Δεν χρειάζεται να πω πολλά! Αντί να εκνευρίζεσαι που δεν περνάει το τρένο στην ώρα του, πιάσε κουβέντα με τον διπλανό σου με τον οποίο έναν χρόνο τώρα περιμένετε μαζί στην αποβάθρα και δεν έχετε ανταλλάξει ούτε καλημέρα. Εξωστρέφεια, αγαπημένη φίλη… Είναι παγκόσμιο trend!

ΣΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ: Μην το γελάς! Ένα καφεδάκι με την αγαπημένη σου θεία μπορεί να σε βγάλει από την απόγνωση του «για πόσο ακόμα θα είμαι single πχια»… Θα χαλαρώσεις, θα περάσεις ωραία, θα πείτε κουτσομπολιά, θα σου πει πόσο όμορφη είσαι, θα σε μαλώσει που δεν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και (εννοείται) θα σου έχει έτοιμα προξενιά. Όλα αυτά θα σε κάνουν να χαμογελάσεις, να λάμπει το πρόσωπό σου. Και τότε θα είσαι πραγματικά ακαταμάχητη!

ΣΤΟ PET SHOP: Τον βλέπεις τον άνθρωπο να κοιτάει μια ώρα το stand με τα μαξιλάρια γάτας και να μην ξέρει ποιο να διαλέξει. Παίρνει και αφήνει τα σακουλάκια με την τροφή. Έχει βάλει ήδη τα χέρια στη μέση απελπισμένος. Κάνε το καλό να τον βοηθήσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω μας είναι λυτρωτική! Μας κάνει καλό, διευρύνει τον κοινωνικό μας κύκλο και πού ξέρεις; Μπορεί να ανοίξει το παράθυρο σε έναν μεγάλο έρωτα (αρκεί η γατούλα να είναι δικιά του!).

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ, ΕΝΤΕΛΩΣ): Έχεις χαθεί στους δρόμους της πόλης, τα πόδια σου πονάνε από τις πολλές διαδρομές, η καρδιά σου χτυπάει δυνατά από το άγχος, δεν ξέρεις αν σου έκλεψαν το αυτοκίνητο ή αν έχεις παρκάρει εντελώς αλλού… Ο άνθρωπος που βρίσκεται μπροστά σου, είναι cute και θέλει να σε βοηθήσει! Αξίζει ένα χαμόγελο. Ναι;

Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook