7 μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου

7-μέρη-που-πρέπει-να-κάνεις-σεξ-τουλάχισ-1122914

Είχες πάντα στο μυαλό σου τη φαντασίωση να κάνεις σεξ στην παραλία με τον καλό σου, αλλά δεν το τόλμησες ποτέ; Κακώς! Το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη σύμφωνα με τους ειδικούς σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου, σου μαθαίνει παράλληλα ποια πράγματα σε διεγείρουν και σου δίνει σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις…

Αυτά είναι τα επτά μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου.

Σε σκαλιά

Ιδανικά θα πρέπει να έχετε διώροφη μεζονέτα και μια ξύλινη σκάλα (με μοκέτα για να είστε πιο αναπαυτικά) για να κάνετε αυτό το αξέχαστο σεξ. Αν λοιπόν διαθέτεις εσύ ή ο σύντροφός σου ένα τέτοιο σπίτι τότε τολμήστε το σεξ στα σκαλιά γιατί περικλείει την αίσθηση του «σε θέλω εδώ και τώρα». Ιδανική στάση είναι να κάτσει εκείνος στα σκαλιά και εσύ να βολευτείς στην αγκαλιά του.

Στο σπίτι ενός φίλου

Ένα από τα μέρη που θα σου μείνουν αξέχαστα για μια σεξουαλική συνεύρεση είναι το σπίτι ενόςς φίλου. Γιατί; Γιατί οι τοίχοι είναι λεπτοί και θα πρέπει να παραμείνετε απόλυτα σιωπηλοί καθ’όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής για να μην σας πιάσουν. Το να «καταπιέζετε» και οι δύο τις ανάσες σας και τις εκφράσεις απόλαυσης είναι απόλυτα σέξι.

Στο ντουζ

Το να κάνεις σεξ σε θάλασσα ή πισίνα μπορεί να είναι η απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση, αλλά δεν είναι η πιο ασφαλής για την υγεία σου και την αποτελεσματικότητα του προφυλακτικού. Το μόνο μέρος που μπορείς να εκμεταλλευτείς το νερό και να περάσεις τέλεια είναι η ντουζιέρα του σπιτιού σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχο λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση.

Σε μια κοινωνική εκδήλωση

Είτε πρόκειται για μια γαμήλια δεξίωση, είτε για ένα μεγάλο πάρτι οι κοινωνικές συγκεντρώσεις με πολύ κόσμο είναι μέρος που πρέπει να τολμήσεις μια ερωτική συνεύρεση ειδικά αν είσαι στις αρχές μιας σχέσης που με τον παρτενέρ σου και δεν κρατιέστε να φτάσετε σπίτι. Αφού καταφέρετε να μη σας πιάσουν επιστρέψτε ξανά στο τραπέζι αναμαλλιασμένοι μεν αλλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μπροστά στον καθρέφτη

Υπέροχο σεξ χωρίς καν να μετακινηθείτε από το σπίτι! Γίνεται; Ναι. Το να κάνεις σεξ με τον αγαπημένο σου μπροστά στον καθρέφτη μπορεί να σε ανανεώσει ερωτικά όσο υπερβολικό και αν σου ακούγεται. Το να βλέπεις τον παρτενέρ σου κάθε λεπτό της συνεύρεσης είναι απολυτά διεγερτικό.

Στο αμάξι

Εσύ και ο καλός σου απολαμβάνετε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό road trip και τη στιγμή που απέχετε αρκετά χιλιόμετρα από τον προορισμό σας συνειδητοποιείτε πως θέλετε λίγο καυτό σεξ εδώ και τώρα! Βρίσκετε έναν παράδρομο που δεν έχει κίνηση και εσύ πηγαίνεις στη θέση του οδηγού. Κάνετε πίσω το κάθισμα για περισσότερη άνεση και απολαμβάνετε μια σεξουαλική συνεύρεση με σασπένς και πολύ ιδρώτα!

Στην παραλία

Το σεξ στην παραλία μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό με το αγόρι σου ή τελείως παθιασμένο με το γοητευτικό αγόρι που γνωρίσες στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες πάρε μαζί σου μια πετσέτα για να προστατευτείς από την άμμο που μπορεί να μπει στα πιο περίεργα σημεία! Και φυσικά κάνε ότι μπορείς να μην σας δει κανείς!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook